Arriba la XI Marató del Mediterrani

Circuit Divina Pastora Assegurances – L’Aliança,
la prova atlètica més important del Baix Llobregat

La prova arriba a l’onzena edició amb una participació de 3.600 corredors

 La XI Marató del Mediterrani ofereix tres distàncies: 10k, 21k i marató per parelles

 

Presentació  XI Marató del Mediterrani Circuit Divina Pastora Assegurances – L’Aliança, novena prova del circuit 2015. Amb les inscripcions encara obertes, ja són més de 3.600 corredors els que participaran en aquesta prova, una de les més consolidades de l’atletisme català, i un referent també a nivell internacional, com demostren les 8 nacionalitats que prendran part en la cursa.

A la presentació han assistit Candela López Tagliafico, alcaldessa de Castelldefels; Albert Garcia Edo, director de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels; Miquel Àngel Díaz Naranjo, 1r tinent d’alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà; Joan Morell i Comas, assessor de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona; Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i Josep Maria Antentas, vicepresident Federació Catalana Atletisme i director de la cursa. Al seu costat, els representants de les empreses col·laboradores i patrocinadors de la cita atlètica.

Miquel Àngel Díaz ha destacat que aquesta prova, que transcorre per les poblacions de Castelldefels i Gavà, “és la més important de la comarca del Baix Llobregat i suposa un gran esforç organitzatiu per als ajuntaments dels dos municipis que l’acollim, ja que mobilitza milers de persones, i comporta també una gran implicació de la ciutadania, malgrat les eventuals incomoditats que suposa el desenvolupament de la cursa”.

Tot i el caràcter popular d’aquesta marató, enguany comptarà també amb la participació de figures il·lustres de l’atletisme Català, com l’incombustible Benito Ojeda que amb 45 anys és campió de mitja marató de Catalunya, i David Guiamet, dos cops campió de marató de Catalunya. També participarà l’atleta marroquina Fatima Aouaj, segona en 10K en la passada edició.

La XI Marató del Mediterrani del Circuit Divina Pastora Assegurances – L’Aliança se celebrarà el proper diumenge 18 d’octubre. El tret de sortida de totes les distàncies serà a les 9:00 hores des del Canal Olímpic de Catalunya i, en aquesta edició, correrà a favor de Càritas. Ofereix tres distàncies: 10K, 21K i marató per parelles.