CASTELLDEFELS CORRE PER LA LLUITA CONTRA LA FAM AL MÓN

La Fundació Comparte organitza el pròxim 15 de novembre, a les 10 h al Parc de la Muntanyeta de Castelldefels, la II Edició de la “Castelldefels Running”.

Joan Cabo ens la presenta, i al mateix temps ens convida a participar en aquest repte solidari el proper 15 de novembre:

Un repte de 10 km solidaris, corrent o caminant, amb un objectiu comú: ajudar a combatre la fam al món.

L’objectiu aquest any és recaptar el màxim de fons per enviar a una de les poblacions que més està patint la fam i la desnutrició: San Miguel de Tucumán (Argentina).

Continuant amb l’èxit de participació de l’edició 2014, en la qual més de 4.000 persones es van donar cita en aquest esdeveniment solidari al Parc de la Muntanyeta, la Castelldefels Running 2015, vol constituir-se com la cursa solidària de la ciutat de Castelldefels, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’escola de Cross Infantil Rock & Run.
A més d’una cursa de muntanya, és tota una festa solidària de l’esport en família en la qual es pot gaudir de l’entorn privilegiat del Parc del Garraf que envolta la ciutat de Castelldefels.
A l’Argentina, país considerat el graner del món, gairebé la meitat de la població de Tucumán viu en la indigència, i al voltant de 22.000 nens a San Miguel de Tucumán viuen en la pobresa més extrema, mentre governs i institucions del país els donen la esquena, abandonats a la seva sort i en absoluta indefensió.

La Fundació Comparte, que treballa des de fa 16 anys a les zones més pobres de Llatinoamèrica millorant la qualitat de vida de milers de nens, destinarà el 100% dels fons d’aquesta cursa a donar suport nutricional a 250 nens de la seva contrapart local, l’Associació “Créixer Junts”.

UN ESDEVENIMENT DIRIGIT A TOTS ELS PÚBLICS. Al gran runner que lluitaràs pel teu temps, al qual el repte serà arribar, o aquells que vulguin participar d’aquest gran repte solidari en família, fer esport i gaudir d’un entorn natural privilegiat.

La cursa té un recorregut de 10 km que combina asfalt i muntanya. Serà el pròxim 15 de novembre de 10 a 14 h al Parc de la Muntanyeta de Castelldefels (Barcelona). Segurament, la millor ruta de Castelldefels 10 quilòmetres 100% solidaris.

A més, aquest any comptarà amb un Cross Infantil, dirigit a nens de 6 – 14 anys, que tindra lloc al primer tram de la sortida. Serà un recorregut d’aproximadament 1 i 3.5 km, segons les diferents categories.

INSCRIU-TE EN AQUESTA FESTA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA I POPULAR.
Hi haurà tallers infantils, jocs infantils, servei de begudes i menjars, actuacions a l’escenari i música durant tota la jornada. lloc de registre ….
Reglament i Inscripcions: www.runningcomparte.org