Castelldefels perd a Jordi Miralles

El proppassat 14 d’octubre, Castelldefels es va llevar amb la tràgica noticia de la mort del tinent d’alcalde i regidor Jordi Miralles. Ingressat a l’Hospital de Bellvitge des de finals del mes de juliol a causa d’una greu malaltia, ens va abandonar amb només 53 anys d’edat. La seva absència ens deixa, també a Convergència, un buit molt difícil d’omplir, tant en l’àmbit de la política com a nivell personal.
Els seus profunds coneixements i la seva experiència –va ser diputat al Parlament de Catalunya entre els anys 2003 i 2012- eren prou enriquidors com perquè ara mateix ens quedi la sensació que la ciutat ha perdut a un extraordinari polític i que nosaltres, més enllà de les diferències ideològiques pròpies dels partits als quals representem, hem perdut un company autèntic. En aquest sentit, no tenim cap mena de dubte que el trobarem a faltar.
En aquests moments de dolor, volem recordar en Jordi com l’ésser humà i el polític que era, i volem, per suposat, oferir-li tot el suport de què som capaços a la seva família, els seus amics i els seus companys de partit, de coalició i de govern municipal. L’última imatge que tenim d’ell és la del lluitador per la democràcia i els drets de les persones que ens va oferir en la seva darrera aparició pública, amb motiu del Ple municipal del darrer mes de juliol

XAVIER AMATE

Grup municipal Convergència