” DEUDEVEU en directe ” presenta el seu nou disc Nàufrags

Dissabte,  24 d’octubre , 21 h . Teatre Plaza

DEUDEVEU  inicia la seva trajectòria ara fa uns 4 anys com a grup vocal format per uns quants amics units per la vessant artística. Ara, només quatre anys després i un cop escollits guanyadors del concurs televisiu Oh Happy Day ( Tv3 ), DEUDEVEU es consolida com el grup vocal professional de referència al nostre país.

DEUDEVEU  és una formació que es mou entre la música i la dansa, entre el cant i el ball, que combina uns arranjaments vocals de luxe amb unes coreografies atractives i molt visuals i que, mitjançant les seves actuacions, et faran sentir tal com són ells: joves, dinàmics, alegres, vius, apassionats i il·lusionats.

DEUDEVEU  presenta una doble vessant: en primer lloc, un concert vocal, enfocat a escenaris més propis de festes majors i festivals, on brillen les veus i els arranjaments: i, en segon lloc, un espectacle molt més teatralitzat en què les coreografies i la posada en escena prenen una importància especial.

DEUDEVEU desprès de l’èxit obtingut amb el seu treball discogràfic: ” Junts” i que li ha porta a fer molts concerts, ara ens presents el seu nou treball: ” Naufragats”

NAUFRAGATS és un treball molt més conceptual. És una mirada enrere cap al mar, perquè totes les experiències que els han fet créixer i somriure els segueixen acompanyant. Però ja han trepitjar terra ferma. I com autèntics nàufrags amb esperit de lluita i de superació, construeixen la seva nova llar conquerint els seus somnis.

A través d’aquest disc, DEUDEVEU  vol refermar la seva mirada, consolidar el seu estil propi, el seu segell musical: una manera diferent d’interpretar la música i trepitjar fort aquest nou paratge per reafirmar-se amb la seva sonoritat autèntica i particular. Aquest disc ofereix un DEUDEVEU  que ha evolucionat i crescut musicalment amb nous arranjaments i versions de cançons tradicionals catalanes, pop-rock modern com “Euphoria” de Laureen o ” Titanium” de David Guetta i temes a capella com ” Mediterràneo ” de Serrat.

 

Preu entrada:  12 €

Duració espectacle:     80 min

Venda d’entrades:

  • OAC  ( Ajuntament de Castelldefels )
  • ticketea.com ( 24 hores)
  • A les taquilles del Teatre Plaza  (una hora abans de l’inici de l’espectacle )