Juanma Álvarez i Arantxa Suau s’imposen en la Marató del Mediterrani Circuit Divina Pastora-L’Aliança

  • Més de 3.000 runners participen en la cursa més important del Baix Llobregat

Castelldefels, 18 d’octubre de 2015.- Aquest matí s’ha celebrat la XI Marató del Mediterrani Circuit Divina Pastora Assegurances – L’Aliança, novena cursa del circuit 2015. Més de 3.000 corredors han participat en aquesta prova atlètica que, tant per la implicació ciutadana com pel desplegament organitzatiu que suposa, és la més important de la comarca del Baix Llobregat.

El tret de sortida s’ha donat puntualment a les 9:00 h del matí per a les tres distàncies que ha ofert la prova: 10K, 21K i marató per parelles, modalitat on se sumen els temps de la mitja marató dels dos membres de l’equip. Amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya, els diferents recorreguts s’han desenvolupat en els municipis de Castelldefels i Gavà, que presenten condicions naturals excel·lents per a la pràctica de l’atletisme i de l’esport a l’aire lliure.

En mitja marató s’ha imposat Juanma Álvarez, que ja va guanyar aquesta cursa l’edició anterior, amb un temps d’1:10:50. En segon lloc ha arribat Kamal Jamali amb un crono d’1:13:04, mentre que José Carlos Danoz, ha estat tercer fent 1:14:34. Pel que fa a les dones la més ràpida ha estat Arantxa Suau, amb un temps d’1:28:54. La segona en creuar la línia d’arribada ha estat Angelica Samuelsson amb una marca de 1:29:32. Mar Juárez ha quedat en tercera posició amb 1:29:51.

En marató per parelles, el tàndem masculí format per Jorge De Arriba i José Ramos ha aconseguit la victòria amb un temps total de 2:38:40. En dones, les guanyadores han estat Vanessa Olmos i Mercè Puigdueta, amb un crono conjunt de 3:08:26, i l’equip mixt campió ha estat el format per Angelica Samuelsson i Vincent Aguado, que han sumat un temps de 2:59:03.

En 10K, el més ràpid en finalitzar el traçat ha estat la jove promesa del Fútbol Club Barcelona, Mohamed Zarhouni, que ha aturat el crono en 0:30:32. El segon lloc ha estat per a Artur Bossy, que ha acabat la prova en 0:31:14, i el tercer classificat, Marco Antonio Cepeda, ha completat el podi masculí amb un temps de 0:32:52. En categoria femenina, Silvia Segura s’ha adjudicat el triomf després d’acabar la cursa en 0:39:48. Ana Martínez ha entrat en segona posició (0:39:48) mentre que la tercera plaça ha estat per a Fatima Aouaj (0:42:15).

Després de creuar l’arc de meta, els runners han pogut celebrar la seva fita atlètica amb un merescut plat de pasta i recuperar-se gràcies a fisioterapeutes i podòlegs especialitzats que els han atès en un espai especial de recuperació.

Paral·lelament, i igual que en edicions anteriors, la Marató del Mediterrani ha tingut un vessant solidari a favor de Càrites.