La ciutat rep aquest dimecres, 28 d’octubre (12.30 h), el Segell de Destinació de Turisme Familiar

La ciutat rep una nova certificació de qualitat turística en un acte que tindrà lloc a l’Oficina de Turisme de la Platja amb la participació de l’alcaldessa Candela López Tagliafico i el Conseller en funcions Felip Puig

Castelldefels ja té una nova certificació de qualitat turística que afegir al seu palmarès. La ciutat rep aquest dimecres, 28 d’octubre (12.30 h), el Segell de Destinació de Turisme Familiar en un acte que tindrà lloc a l’Oficina de Turisme de la Platja i que comptarà amb la participació del Conseller d’Empresa i Ocupació en funcions de la Generalitat, Felip Puig, i l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico. La consecució d’aquest nou certificat ha estat fruit del treball conjunt entre l’Ajuntament i els hostalers i restauradors de la ciutat.

Amb el segell de destinació de turisme familiar, l’Agència Catalana de Turisme distingeix els municipis que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

Castelldefels formarà part ben aviat del conjunt de municipis de Catalunya que disposen del segell que indica que tenen una oferta certificada d’establiments d’allotjament, restauració, i d’oci i lleure adreçats als més petits, el conjunt dels quals, un cop verificats per personal tècnic de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), és reconegut per part d’aquest organisme de la Generalitat amb l’atorgament de la marca DTF.

El segell de Destinació de Turisme Familiar dóna una major visibilitat als municipis que volen atraure aquest públic. El 60% dels visitants que arriben a Catalunya s’integren en el segment de turisme familiar, és a dir adults amb fills que vénen a gaudir de l’estada. La certificació garanteix que les famílies podran gaudir de serveis adequats llurs necessitats.

A Castelldefels, participen en el procés d’obtenció del segell diferents establiments (els hotels SB BCN Events i Rodsan Suizo, els apartaments SG, Solifemar, Marsol, Masd Mediterráneo, Castellmar, Marfina, Porta Coeli i Marítim, i el càmping Estrella de Mar), restaurants (Andalucía, Bistro Beach, La Canasta, Todo Bien, El Pèndul, Rincón de Lola, Tibu-Ron, Cheche, Las Botas, La Vila, El Mástil, Tast, Fosbury, Casanovas i Udon) i activitats (Canal Olímpic de Catalunya, Nalu Watersports, Teatre Plaza, Biblioteca Central, Oficina d’Informació Turística i Club Nàutic i Escola Garbí).