Les Jornades Joves tornen amb música, art, tradició i cultura urbana

Les jornades, que tenen lloc del 3 al 31 d’octubre, són un espai en el que les entitats juvenils de la ciutat i grups de joves no formalitzats es presenten a la resta amb les seves activitats i interessos

Amb el suport de la regidoria de Joventut, el programa presenta un variat conjunt d’activitats que funciona com a mostra del dinamisme d’una part representativa dels i les joves de Castelldefels.

Programa d’activitats

Dissabte 3 d’octubre

12-14 h Plantada de Castells: Plaça de l’Església.

Actuació de les colles Brivalls de Cornudella, Encantats de Begues i Castellers de Castelldefels. A càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular.
Diumenge 11 d’octubre

17-21 h Exhibició i competició de BMX i Skate. A la Pista de skate. A càrrec dels usuaris de l’Skatepark.

 

Dissabte 10 d’octubre

17-1 h Jornada de Cultura Urbana: Palmera’s Fest. Freestyle, competició break, concerts, graffiti. A càrrec de NOBS. Plaça de les Palmeres.

 

Dimecres 14 d’octubre

19-20 h. Al Casal de Joves. Sessió Informativa. Com accedir al Programa de Garantia Juvenil i aconseguir una oferta formativa.

 

Divendres 16 d’octubre

20-21.30 h Taller obert de Capoeira. A càrrec de l’Associació Abracces.

 

Dimecres 21 i Dijous 22 d’octubre

17 21 h Campionat futbol virtual al Cibercast. Inscripcions al Cibercast.

 

Diumenge 25 d’octubre

17-21 h Mostra d’artistes joves: Concerts de Grups Locals, JAM, exhibició de balls, i jocs de taula. Col·labora Felfest, Performing Arts i l’Associació Lúdica Castell Negre. Plaça de l’Estació.

 

Dissabte 31 d’octubre

19-22 h Túnel del Terror: Casal de Joves.

Els joves del casal i altres joves estudiants de Castelldefels organitzen com cada any aquest terrorífic recorregut per un Casal desconegut.