TERTÚLIA D’HISTÒRIA, ORGANITZADA PEL GREHIC

El GREHIC us proposa formar un nou grup de tertúlia que pot complir diferents funcions, totes positives, tant des d’un punt de vista individual com col·lectiu.

1.Reunir totes aquelles persones interessades a conèixer la nostra història recent i les que poden aportar memòria oral dels fets i de la gent del nostre poble. Com tothom sap, la memòria oral és un patrimoni cultural que els pobles no poden deixar perdre ja que, per llei de vida, té data de caducitat.
2.Una altra funció (aquesta més egoista) és que pot representar un excel·lent exercici per a les persones de la 3ª edat, entre les quals m’hi compto, per ajudar a remoure les aigües de les cada vegada més freqüents llacunes de la nostra memòria individual, tot intercanviant records amb amics i amigues.
3.També pot servir per adquirir coneixements relacionats amb cultures i costums de persones no originàries de Castelldefels, com jo mateix, els quals, tot i venir d’altres indrets, podem aportar records de l’època i llocs on ens va tocar viure la nostra infantesa i joventut.

No cal dir que, encara que aquesta nota estigui escrita només en català, les converses es faran indistintament en CATALÀ i CASTELLÀ. Tant de bo en dominéssim més d’idiomes, que fóra molt més enriquidora la nostra experiència.

US HI ANIMEU, AMICS?
Començarem a partir del 1er d’octubre i seguirem els dijous alterns des de les 18 h a la nova seu del Grehic del Casal de Cultura de Castelldefels, c/Bisbe Urquinaona, 23-25 (al costat de la Biblioteca Fernàndez Jurado)

Per a dubtes o aclariments, podeu trucar als tels. 93 636 10 66 o 660 065 787,
i pregunteu per en Jaume.

Pie de foto: PAYESA VENDIENDO FRUTA CUANDO NO HABÍA EL MERCADO.