Vols millorar la imatge del teu comerç?

La Guaita ha incorporat al cicle anual de jornades i conferències una titulada ‘Com crear la imatge del nostre comerç’ • Es tracta d’un taller de 6 hores repartides en dos dies, 27 i 29 d’octubre

El teixit productiu de Castelldefels disposa d’un gran nombre d’empreses familiars comercials, empreses petites i mitjanes que, situades en la trama urbana de les nostres ciutats, actuen com a factor de cohesió social i contribueixen a la mobilitat sostenible en la mesura en què es tracta d’un comerç basat en la proximitat, tot esdevenint també un element de convivència, seguretat, ciutadania, integració i progrés econòmic i social.

Conscients del potencial empresarial del comerç a Castelldefels i de la necessitat de millora contínua de la seva professionalització, la Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels, ha incorporat al cicle anual de jornades i conferències una titulada Com crear la imatge del nostre comerç.

Es tracta d’un taller de 6 hores repartides en dos dies, 27 i 29 d’octubre, de 10 a 13 h, adreçat a persones que ja tenen un negoci obert o que estan en procés de posar-lo en marxa. L’objectiu és conscienciar sobre la importància de la imatge per l’èxit d’un negoci i proporcionar eines i coneixements per millorar l’activitat emprenedora.

Durant el taller s’abordaran aspectes com ara la importància de la imatge i els diferents elements en que són percebudes pel client: imatge exterior, il·luminació, imatge personal, etc.

El taller és totalment gratuït. Les persones interessades poden trobar més informació al web municipal o bé trucant a la Guaita: 93 635 25 75.