La biblioteca celebra aquesta tarda la recuperació del seu nom, Ramon Fernàndez Jurado

L’acte està promogut pel col·lectiu Ramon Fernàndez Jurado amb el suport de l’Ajuntament

La sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado acull aquesta tarda (19 h) “Recuperant Ramon Fernàndez Jurado a la Biblioteca”, una acte promogut pel col·lectiu Ramon Fernàndez Jurado amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i amb el que es vol celebrar la recuperació del nom de Ramon Fernàndez Jurado a la biblioteca, tal i com es va aprovar al Ple municipal del passat 23 de juliol.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, el regidor de Cultura, Festes i Participació Ciutadana, Jordi Maresma, vídua i filla de Ramon Fernàndez Jurado, Pilar Gómez i Virginia Fernàndez, l’historiadorPelai Pagès, la membre del col·lectiu RFJ i seleccionadora dels poemes del llibreEns queda la seva paraula, Maria Josep Udina.

L’acte estarà conduït pel membre del col·lectiu RFJ Francesc Sistac