Construint un nou futur a través del bon negoci

L’Ajuntament de Castelldefels i PIMEC Joves Empresaris col·laboren per impulsar una jornada gratuïta, a la que estan convidades totes les empreses i comerços de Castelldefels, en un espai incomparable: El Castell de Castelldefels.Aquesta jornada, que tindrà lloc el dia 30 de novembre, forma part d’un conjunt d’activitats organitzades a la comarca que tenen voluntat de generar espais de trobada empresarial combinada amb la formació a través del format conferència.En aquest cas la conferència porta per títol Evolved Business: Construint un nou futur a través del bon negoci i corre a càrrec d’en Fredrik Johnsson

Els negocis evolucionats (“Evolved Business”) són aquells que generen un valor per a totes les seves parts interessades. Aquest concepte és clau en un moment en què els consumidors demanen un paper més responsable de les empreses i estan disposats a recompensar les marques que així ho facin.

Amb un clar enfocament cap a les persones, els anomenats “Evolved Business”, encaixen realment el màrqueting amb el comportament del consumidor i tenen una comunicació que forma part fonamental de la borsa de valors i els atributs de marca.

Fredrik Johnsson ens explicarà, a través de la seva pròpia anàlisi i experiència, les noves “tendències” empresarials dintre d’un context global i abordarà claus i casos d’èxit d’algunes companyies nord-americanes, asiàtiques i europees que centren l’empresa en aquests valors.

Fredrik Johnsson (http://evolvedbusiness.cc/), nascut a Suècia, llicenciat en Enginyeria Aeronàutica i Màster en Administració pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), ha treballat en projectes d’estratègia i innovació, desenvolupament tecnològic i creació d’start-ups a Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Actualment és accionista i assessor de Creative Hot House, una empresa de tecnologia digital amb seu a Singapur, Jakarta, Manila i Barcelona. Està especialitzat en la comprensió dels consumidors, l’estratègia de negoci i el llançament de negocis.

Programa:

18:15h – Acreditacions

18:30h – Presentació
Sr. Sergi Fuster, president de PIMEC Joves Baix Llobregat-L’Hospitalet

18:35h – Benvinguda
Sr. Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet
Sr. Miquel Camps, president de PIMEC Joves
Il·lma. Sra. Candela López Tagliafico, alcaldessa de Castelldefels

18:45h – Ponència a càrrec del Sr. Fredrik Johnsson

20:00h – Degustació i networking

 

La Guaita – Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Carretera de la Sentiu, 1
08860 Castelldefels (Barcelona)
Teléfono: 93 635 25 75
Fax: 93 635 25 14
E-mail: promocio.economica@castelldefels.org