El Real Madrid s’imposa en el torneig de bàsquet infantil Rei de Reis de Castelldefels

El Real Madrid es va proclamar campió del Rei de Reis el 5 de gener al derrotar el Joventut de Badalona per 57-54 a la final del torneig de bàsquet infantil que organitza el CB Castelldefels. L’Infantil B del conjunt blanc venia d’imposar-se en semifinals a l’Unicaja de Màlaga per 75-44. Garuba, amb 11 punts, i Maganto, amb 17, van ser els més destacats

Prèviament, des del grup A, el Real Madrid va vèncer a l’amfitrió, el BBA Castelldefels, per 109-20 amb Owen Aquino (19 punts, 5 rebots) i Nicolás Herráez(16 punts, 6 rebots) com a jugadors destacats. També van guanyar al JAC Sants per 73-42 amb 17 punts i 5 rebots de Juan Núñez. En el tercer partit, que el va enfrontar al CAI Saragossa, va aconseguir el triomf per 75-44 amb 8 punts i 7 recuperacions de Víctor Gadea.