Supermercat La Rosita, 30 anys amb tu

L’any 1986, en Carles Mir, fill de Reus, i la Rosa Valls, filla de Gandesa, van tenir l’atrevida idea de muntar una petita botigueta en un lloc on no hi havia res. Els acompanyaven els seus tres fills, el Carles, la Lis i el Jordi, que també van haver de contribuir a fer anar el negoci.

En “Carlus” i la Rosita van anar de porta en porta, presentant-se al veïnat, i molts els deien que no se’n sortirien. L’avinguda 300, llavors, era un camí de sorra envoltat de descampats, i no hi passava gairebé ningú. Però La Rosita, mica en mica, va anar guanyant fama, gràcies a la seriositat, el bon servei i el tracte familiar que encara avui la caracteritzen.

La Rosita és, sens dubte, un supermercat diferent. Es nota que l’equip hi treballa de gust: en la qualitat del servei, en l’atenció i en la confiança que es genera amb la clientela. Amb 30 anys d’experiència, avui La Rosita és un referent en servei i qualitat del producte. I segueixen mantenint aquell esperit d’antiga botiga familiar de queviures, on pots trobar el consell i la garantia de professionalitat.

A La Rosita trien els proveïdors amb la màxima cura per oferir el millor del mercat: productes de proximitat, alimentació ecològica i especialitats internacionals. Però van més enllà. Es preocupen per la teva salut i, per això, tenen una àmplia selecció d’aliments especials per a celíacs, segurament la més gran de Castelldefels.

Quan ja has triat, et preparen la comanda al teu gust i te la porten a casa.
I si necessites comprar en diumenge, també estan oberts: tots els diumenges i els festius de l’any.

Si véns en cotxe, pots aparcar gratuïtament a la zona blava. Per una compra superior a 20 et donen un tiquet de 30 minuts d’aparcament.

Supermercat La Rosita fa 30 anys, i volem aprofitar l’avinentesa per felicitar-los molt sincerament per tots aquests anys de tan bona feina, i per desitjar-los que ens acompanyin, almenys, trenta anys més. Felicitats!!!