NIT DE L’ESPORT DE CASTELLDEFELS 2016

El proper 10 de juny té lloc la 18a edició de LA NIT DE L’ESPORT DE CASTELLDEFELS, la gran festa de l’esport local en què es premien l’esforç i el rendiment competitiu dels nostres esportistes.

En la celebració d’enguany, des de l’organització hem introduït algunes novetats significatives com, per exemple, que seran els mateixos clubs els que decidiran els guanyadors, segons les tries realitzades prèviament per les diferents comissions que analitzin les candidatures presentades per les mateixes entitats; o que es podrà votar via xarxes socials, tant des de Twitter, amb el hashtag #Nit2016 al compte @nit_esport2016, com des de la pàgina Facebook Oficial (Nit de l’Esport de Castelldefels 2016). Aquestes votacions tindran efecte un cop les eleccions de les diferents candadidatures siguin oficials.

També hi ha hagut canvis pel que fa a les categories existents, ja que cal remarcar que s’elimina la distinció més gran/menor de 18 anys. A partir d’ara, els premis individuals seran, tant en categoria masculina com en femenina, per a més grans/menors de 16 anys (en el cas dels/les menors, entre 12 i 16 anys, entraran en competició tots els esportistes nascuts entre l’1 de gener del 2004 i el 9 de juny del 2000), i també dir que pel que fa a millor equip en categories formatives, nois i noies, aquests competiran per primer cop plegats (és a dir, el premi serà per a millor equip masculí i/o femení en edat infantil, cadet o juvenil). També cal dir que, per primer cop, s’instaura el premi a millor entrenador i millor entrenadora.

Amb aquest seguit de canvis es vol aconseguir una participació més gran de totes les persones que conformen l’esport castelldefelenc, i que siguin els grans protagonistes del dia a dia de la nostra activitat, clubs i esportistes, els que decideixin qui ha fet mèrits per rebre els guardons.
Àrea d’Esports Ajuntament de Castelldefels i La Voz de Castelldefels, coorganitzadors de LA NIT DE L’ESPORT DE CASTELLDEFELS 2016.