Sant Jordi 2016

Dimecres 20 d’abril

·         19  h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.  Xerrada: “Cervantes en Barcelona” a càrrec d’Ignacio Gamen.

Dijous 21 d’abril

  • 20 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Veredicte públic i lliurament dels premis del XXVIII Concurs de fotografia Sant Jordi 2016, amb el tema: Músics al carrer. L’exposició romandrà oberta fins al 7 de maig. Organitza: Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

Divendres 22 d’abril

·         De 17 a 20.30 h  Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.   REVETLLA DE SANT JORDI i 4t ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA. Tarda blanca a la biblioteca amb música en directe, teatre, dansa, contes i tallers per a tothom. Vine a celebrar amb nosaltres el  quart aniversari de la Biblioteca i la festa del llibre i la cultura!! Amb la presència de l’Agrupació de Cultura Popular, l’Escola Municipal de Dansa, Performing Arts, Escola de Música Melomaniak’s, Tinkerers Lab, hora del conte a la plaça, xocolatada per a tothom… i molt més!!!

·         21 h Església de Sta. Maria. Concert de Sant Jordi a càrrec de  les corals de Castelldefels. Organitza: Coral Margalló.

Dissabte 23 d’abril DIADA DE SANT JORDI

·         De 10 a 21 h Plaça de l’Església. PARADES DE LLIBRES I ROSES: LLIBRERIES, FLORISTERIES I ENTITATS  DE CASTELLDEFELS.

·         De 10 a 19 h Plaça de l’Església / Av. 1r de Maig. Mostra de Pintura al carrer. Organitza: Associació d’Artistes Plàstics de Castelldefels.

·         De 18 a 20 h Plaça de l’Església. Estand Teatre Plaza. Signatura de llibres a càrrec d’escriptors locals.

Diumenge 24 d’abril

·         12  h Plaça de l’Església.  Ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat. Coordina: Grup Sardanista de Castelldefels.

·         19  h Teatre Plaza. TEMPORADA DE TEATRE 2016. Representació de  l’espectacle Conillet  Clara Segura. Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelldefels.

Dilluns 25 d’abril

·         18 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. L’hora del conte especial. Expliquem Préssecs i bruixes amb xocolata, especial R. Dalh, a càrrec de Cia. Patawa.

Dimarts 26 d’abril

·         De 19 h a 20.30 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Cinefòrum Tarajal, desmontando la impunidad en la frontera sur . Vine una estona abans i gaudeix d’un cafè amb Café de Finca.

Dissabte 30 d’abril

  • 19  h  Centre Cívic Can Roca.  Presentació del núm. 75  de primavera de la revista Alga.

 

  • 19.45  h  Centre Cívic Can Roca.  Presentació  del llibre de poemes Grietas de luz de Goya Gutierrez. La presentació anirà a càrrec del poeta Agustín Clavo Galán. Organitza: Grup poesia Alga.