Brasil serà protagonista dissabte en una nova festa de les nacionalitats

Celebrar la diversitat d’orígens de molts veïns de Castelldefels. Aquest és l’impuls que mou la programació de les festes de les nacionalitats que organitza l’Ajuntament • La comunitat brasilera serà protagonista dissabte, després de les festes dedicades a Romania i Alemanya

Aquest dissabte vinent, dia 18 de juny, Castelldefels celebra la tercera edició de la Festa de les Nacionalitats, aquest cop amb la comunitat brasilera com a protagonista.

Es tracta una nova festa que dóna a conèixer una de les més de 111 nacionalitats que conviuen al municipi. A Castelldefels viuen més de 385 persones originàries d’aquest estat sud-americà.

La festa, que es desenvoluparà a la plaça de l’Església, començarà a les 17 h, amb tallers i danses infantils. Inclourà música en directe, samba, capoeira, zumba, en un seguit d’actuacions i activitats participatives que se succeiran a la plaça fins a les 23 h.

També hi haurà degustació de productes tradicionals brasilers.