Eva Fernandez Group: Talent i complicitat

Data: 18/06/16
Hora: 22:00
Lloc: Castell de Castelldefels
Web: www.contrabaix.com

El cicle ContraBaix estrena a Castelldefels una proposta de jazz contemporani i clàssic, audaç, fresc i elegant. La cantant i saxofonista Eva Fernandez presenta That Darkness, el seu nou disc, acompanyada per la sòlida banda que lidera David Pastor juntament amb Josep Lluís Guart, Toni Pagès, Miquel Ángel Cordero, i amb Pablo Fernández de convidat. El dissabte 18 de juny, a les 22 h, podrem gaudir d’un concert màgic al Castell de Castelldefels, que combina ritmes fluids amb sòlids beats, aires brasilers, brillants solos i tòrrides balades.
Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista, clarinetista i cantant. Tot i la seva joventut, i com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova fornada de joves i destacades veus femenines.
Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Foruny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group. També ha participat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València), entre d’altres.
ContraBaix és un cicle de programació musical al Baix Llobregat que compta amb 15 anys de reconeguda trajectòria. ContraBaix va néixer com un projecte de l’Ateneu Santfeliuenc, oferint concerts durant tot l’any de gèneres que van des del jazz, blues i gospel, fins a la música d’autor, però sempre deixant la porta oberta a noves propostes musicals.