Castelldefels acull el proper cap de setmana la sisena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

  • Les proves es disputaran el 23 i 24 de juliol a la platja, davant del Carrer Onze

El proper cap de setmana es disputa a Castelldefels la sisena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2016 de vòlei platja masculí i femení que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB). Després d’una setmana de descans el campionat aterra a les platges d’aquesta població del Baix Llobregat, on es reviurà l’emoció i l’espectacle viscut a Barcelona, Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Calella i Cunit.

La sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 viurà de nou a Castelldefels l’emoció del circuit català, on les principals parelles tornaran a oferir l’espectacle que han brindat a les cinc primeres proves ja celebrades. Així, els vencedors masculins en tres de les proves del campionat, Agustín Correa i Lluís Badosa, voldran ser de nou protagonistes a Castelldefells, mentre que a la categoria femenina la parella madrilenya que conformen Evangelia Merteki i Carmen Martínez també aspiren a seguir amb la seva ratxa triomfal al circuit català, tenint a les principals parelles catalanes amb ganes de revenja.

En el campionat, que es disputa entre els mesos de maig i setembre a diverses localitats catalanes, hi participen jugadors catalans, de la resta de l’Estat i també internacionals. Com a torneig homologat, el Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2016 puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja, que es disputarà a Fuengirola (Màlaga).

Dissabte, a partir de les 9 del matí

Les proves es disputaran a partir de les 9 del matí del dissabte dia 23 de juliol a la zona de platja situada enfront del Carrer Onze de Casteldefels (davant del Xiringuito Ananda). Al llarg del matí es jugarà la fase prèvia del Campionat de Catalunya, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, i els encontres dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els vencedors dels encontres amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria Open FCVB. Per la tarda també es continuaran disputant els partits del Campionat de Catalunya i els partits entre amateurs.

El Vichy Catalan Vòlei Tour continuarà diumenge 24 de juliol amb la disputa de les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició podran disputar el Vichy Mixte, que pot adquirir format de competició 4×4. Les finals es disputaran diumenge a partir de les 6 de la tarda (femenina, masculina i mixta, oficials i amateurs). L’entrega de premis tindrà lloc a les 8 del vespre.

Vichy Catalan promociona el vòlei platja

Vichy Catalan, name sponsor del torneig, ha desenvolupat una iniciativa per donar suport al vòlei platja i estimular l’afició envers aquest esport. En aquesta línia ha creat el hashtag #VichyCatalanVoley, on tots aquells que publiquin una foto a Twitter o Instagram utilitzant aquest hashtag, entraran automàticament en el sorteig d’una estada al Balneari Vichy Catalan i de fantàstics lots de productes.

A més d’aquesta iniciativa, Vichy Catalan muntarà a la platja de Castelldefels una zona de descans per als jugadors i tots els assistents amb una àrea de promoció del vòlei platja (formada per una carpa i tres pistes), on s’oferirà degustació dels seus productes. Com a patrocinador principal del campionat, Vichy Catalan també obsequiarà a tots els participants amb el Welcome Pack Vichy (beguda+samarreta).

Per complementar el programa esportiu del Vichy Catalan Vòlei Tour, la Federació també organitza diverses activitats turístiques a cada localitat on es disputen les proves del campionat que compten amb el suport de les oficines de turisme i de les institucions locals.

Després de Castelldefels el Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2016 visitarà Cambrils (30-31 juliol); Torredembarra (20-21 agost) i Mataró (3-4 setembre).