“EL CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS CELEBRA LA SEVA “18a EDICIÓ DEL TROFEU MEDITERRANI”

 

El “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS”, entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu, el foment de l’esport dins del marc de la nostra ciutat i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic.

Els propers 16 i 17 de Juliol el  Club celebra el “18è Trofeu Mediterrani”.

El “Mediterrani” s’ha convertit en el trofeu de referència de Catalunya, tenint una gran acceptació entre  tots els clubs. Aquest any participaran un total de 24 Clubs de gran renom, amb més de 350 patinadors distribuïts en 29 categories diferents. Aquest trofeu aconsegueix reunir any rere any més d’una quinzena de clubs que ja són assidus a la nostra ciutat.

Donat que una de les principals motivacions de la competició és fomentar la practica d’aquest esport a nivell d’iniciació, s’han inclòs varies categories a més de les reglamentades per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, a fi que pugin participar en el Trofeu patinadores de totes les edats, i així poder gaudir d’una gran jornada practicant l’esport que més els agrada.

La gran trajectòria del  Club, l’ha dut aquest any a rebre una menció especial pel seu “50è Aniversari” en la XVII edició de “La Nit de L’Esport”, celebrada el passat 10 de juny a l’Hotel Playafels.

La competició tindrà lloc dissabte 16 i diumenge 17 de 9h a 14h i de 15:30h a 20:30h. a la “Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca”, c/ Dr. Trueta, 64-66. (entrada gratuïta)

Els hi desitgem a totes les patinadores els millors dels èxits.