La ciutadania podrà comunicar incidències sobre neteja mitjançant un número de whatsapp

Durant l’estiu la utilització de l’espai públic és més intensa. És per això que l’Ajuntament ha decidit incrementar els mitjans que es destinen a mantenir en bon estat els carrers i places de la ciutat, especialment en aquelles zones on es produeix més afluència de gent. Aquests nous mitjans inclouen l’habilitació d’un número de telèfon perquè la ciutadania pugui comunicar, via l’aplicació whatsapp, aquelles incidències que observi en relació a la neteja viària, de manera que es podrà subsanar més ràpidament.

El reforç es va iniciar el passat 15 de juliol i s’estendrà fins al pròxim 15 de setembre, de dilluns a divendres. D’una banda, un camió cuba de neteja d’aigua a pressió estarà en servei durant 7 hores diàries i netejarà a fons les zones del centre urbà i de la platja que tenen un ús intensiu per l’afluència de gent. De l’altra, s’incorpora un vehicle d’intervenció ràpida amb un equip de dos persones, que també estarà actiu de dilluns a divendres.

Aquest equip d’intervenció ràpida cobra rellevància arran de l’habilitació d’un telèfon per comunicar incidències: el 670 669 020. Qualsevol persona podrà enviar per wattsapp fotografies de temes relacionats amb la neteja que cal subsanar, així com la seva localització. Un cop rebuda la informació es determinarà si el problema se soluciona mitjançant un servei ordinari o a travès de l’equip d’intervenció ràpida.

A més,  hi haurà un equip de sis agents cívics que també es dedicarà a detectar deficiències en la neteja dels carrers.

Aquest increment de recursos se suma al reforç que ja està implantat per dur a terme durant l’estiu a la zona de la platja: doble recollida de la fracció de rebuig a la zona comercial, reforç del buidatge de papereres, de la neteja manual i de la neteja mixta en els barris del litoral i de la neteja en el tram II del passeig Marítim