I CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE “L’ESTIU A CASTELLDEFELS”

Tu també formes part de la fotografia ! Per això El col·lectiu de la JNC Castelldefels convoca un primer concurs dirigit a tots els joves que heu fet de la fotografia un element més en el vostre dia a dia. Consulta les bases i participa.

BASE LEGAL
Entitat organitzadora i finalitat del concurs El col·lectiu de la JNC Castelldefels serà la qui engegarà aquest projecte fotogràfic. La finalitat del nostre concurs és doble: d’una banda, donar la oportunitat al jovent a poder participar en una activitat alternativa als projectes que ja duu a terme l’ajuntament; d’altra banda, aconseguir proximitat des del nostre col·lectiu amb el jovent i atreure una part d’aquest que estigui interessat en el món de la fotografia.
Participació
Podran participar en el concurs totes aquelles persones que reuneixin una edat compresa entre els 18 i 30 anys, donat que és una activitat feta pel jovent.
Data del concurs
El projecte s’iniciarà el dilluns 1 d’agost i finalitzarà, el dissabte 1 d’octubre.
Premis
S’atorgaran premis per a les tres millors fotografies. Una primera, la qual constarà d’un cap de setmana a Roma; un segon, on es premiarà una càmera fotogràfica “Cànon” i, finalment, un tercer premi, el qual es basarà en un sopar de luxe al Casanova Beach Club, on s’inclou un menú de degustació asiàtica, postres (mousse de xocolata blanca i yuzu), aigua, ampolla de vi de la casa i cafès.
A més a més, per a aquells concursants que no han tingut l’opció de poder optar a un dels tres premis, tindran l’oportunitat de poder comptar amb altres tipus de guardons, tals com marc de fotos, ampliacions de fotos, dues de les millors fotografies del fotògraf Ramón Josa, etc.
El lliurament dels premis es presenciarà al centre del Frederic Mompou (sala polivalent), durant la tarda del dissabte 1 d’octubre .
També, com afegit, realitzarem una instància a l’ajuntament per tal de poder promocionar la fotografia guanyadora, mostrant-la públicament.
Metodologia
Les fotografies dels participants seran publicades a un bloc que crearem a la xarxa social de Facebook, on cadascuna de les persones tindrà un màxim de 5 fotografies a la hora de ser penjades.
Per tal de dur a terme aquesta tasca, facilitarem un correu (fotografiacastelldefels1@gmail.com) i/o telèfon de contacte per a cadascuna de les persones que vulguin participar del concurs per tal de poder omplir el formulari d’inscripció. En cas que s’opti per la via del correu, s’haurà de seguir tota una sèrie de passos: primer, el participant ens haurà d’enviar un correu conforme té la intenció de voler participar en dit concurs; segon, un cop rebi els documents que els hi traslladarem, haurà d’omplir el formulari d’inscripció i acceptar les condicions de la base legal, al mateix temps que la clàusula de protecció de dades (segon document) tot signant ambdós documents; tercer, imprimir el corresponents documents que l’adjuntarem i per tal de reenviar-lo al nostre correu, s’haurà d’escanejar o enviar una foto de l’imprès com a confirmació.
Finalment, com a condició, s’haurà d’acceptar els requisits de la base legal del concurs per tal de poder registrar-s’hi el concursant pertinent.
Tema El tema de les imatges s’ha de centrar en com es viu l’estiu a Castelldefels, per tant, les imatges mantindran relació amb qualsevol paisatge, sempre i quan sigui del nostre municipi.
Jurat
Com qualsevol concurs de fotografia, comptarem amb un seguit de professionals del municipi (uns 2 o 3), els quals dominin aquest món de la fotografia. Tot aconseguint neutralitat i eficiència a la hora de prendre les valoracions que siguin oportunes respecte a totes les fotografies que siguin publicades.
A més a més, es garantirà la promoció de tot aquell comerç que vulgui col·laborar en dit projecte. Comptem amb la col·laboració de Foto Elías, CopiFoto, Casanova Beach Club i del fotògraf del poble, Ramón Josa.
Acceptació de les bases del concurs
L’acceptació de les bases del present concurs significa cedir a JNC-Castelldefels el dret a difondre les fotografies presentades de la manera que consideri oportuna, sense que això suposi cap dret econòmic. Així mateix, JNC-Castelldefels podrà difondre lliurement el nom dels autors dels dibuixos presentats a concurs i la imatge dels guanyadors a la seva pàgina web, mitjans de comunicació i xarxes socials.
Un cop s’hagi llegit el present document i se’ns reenvií al nostre correu facilitat, quedarà constància de la vostra acceptació respecte a la base legal del concurs, tal com si l’haguéssiu signat.

fotografiacastelldefels1@gmail.com