La PB “LA PULGA” DE CASTELLDEFELS trasllada la seva seu social

Us comuniquem que la seu social de la PB La Pulga es trasllada al barri d’Els Canyars, Ronda Ramon Otero Pedrayo, núm 21. El Bar-Restaurant es diu “Aquí es menja bé”, i amb aquest hem arribat a un acord pel qual, a més a més de trobar-vos com a casa, gaudireu de descomptes ensenyant el carnet de soci. Com bé sabreu, la PB La Pulga de Castelldefels va néixer per l’impuls d’uns barcelonistes incondicionals ara farà 2 anys. Us volem agrair moltíssim la vostra implicació, i des d’aquestes línies volem agrair també al Restaurant Cel Blau que fos la nostra seu social i que ens acollís des de l’inici fins al dia d’avuí.
La penya, gràcies a tots vosaltres, suma més 400 socis, xifra que volem fer més gran amb la vostra ajuda i, per això, hem de repensar entre tots quin és el model de penya per donar-vos els valors afegits i avantatges que us mereixeu.
Esperem que continueu fidels a la nostra penya, i us demano que qualsevol de vosaltres que sou entusiastes barcelonistes de cor, ens ajudeu a créixer i a consolidar aquesta penya que té el nom de La Pulga en clara al·lusió al millor jugador de tots els temps.
Us hi esperem, per compartir la pròxima temporada amb nosaltres.