La 28a Mostra de Cuina i la III edició de l’Exposició de Comerç Local arrenquen el dissabte 1 d´octubre per delectar els paladars de castelldefelencs i visitants, els quals podran veure a taula un menú complet ple de delicioses activitats.
¡No et perdis aquest desplegament de gastronomia, comerç, qualitat i creativitat, que podrem gaudir al Parc de la Muntanyeta!
Dissabte, 1 d’octubre
12 hores: Inici de l’activitat de la Mostra de
Comerç Local que acompanyarà a la Mostra de Cuina.
13 hores: Inauguració de la Mostra de Cuina.
17 hores: Sessió de DJ Frank Nicolas des de l’escenari
central.
18:30 hores: Exhibició de dansa a càrrec de Balluga’t
Espai de Ball, a l’escenari central.
De 12 a 23h Degustació dels diferents plats i begudes
20 hores:Presentació del Bartender i Mixòleg Alberto Pizarro, que ens presentarà noves creacions per poder maridar amb alguns plats tipus de la nostra ciutat, així com la creació d’un còctel amb el nom de Castelldefels, que podrem degustar.
A continuació, actuació de Bartender Flair
21 hores: Concert de La Mandarain, a l’escenari.
23 hores: Tancament de la Mostra de Cuina
Preus dels tiquets:
-Degustació de menjars 2,5 euros
-Degustació de postres 1,5 euros
-Begudes i cafès 1 euro
-Mojitos, Còctels i copes 3 euros
• Informació i venda de tiquets el mateix dia de la mostra a les taquilles.
• Per qualsevol informació poden adreçar-se a les oficines del Gremi d’Hostaleria (de 9 a 13 h), carrer del Pintor Serrasanta, 4 (Oficina d’Informació Turística).
RESTAURANTS QUE PARTICIPEN EN LA XXVIII MOSTRA I PLATS QUE HI PRESENTEN
– BEACH CLUB EL PENDUL
Parmentier de patata amb pop i oli de la Vera.
BERRI GASTROBAR
Amanida de carbassó, tomàquet de pera,
formatge de cabra i pesto.
CHECHE RESTAURANT
Ravioli d’Escamarlà amb nage de marisc.
CHIRINGUITO ANANDA
Mini planxat de sobrassada mallorquina,
formatge brie, ceba confitada i mel.
ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
Entrepà de Calamars.
FOSBURYCAFÉ
Almadrava.
GALIOT DEGUSTACIÓ
Con ibèric.
GRAN HOTEL REY DON JAIME-HOTEL PLAYAFELS-
HOTEL CIUDAD DE CASTELLDEFELS
(GRUP SOTERAS)
Mar i Muntanya, mini mandonguilles de
Nebraska amb sèpia i boletus.
LA FINCA CARNES & BRASAS
Estoc de croquetes d’olla i núvol d´allioli
de menta.
LA CANIJA
Ajoblanco de festuc amb sardina fumada i fruit
de la parra.
RESTAURANT AIKA
Fideus variats.
RESTAURANT ANDALUCÍA
Caneló de llamàntol, risotto mariner i caviar
de cítrics.
RESTAURANT BALANDRO
Guisat a l´estil Balandro.
RESTAURANT EL ELEFANTE
Nasi Goreng.
RESTAURANT EL SITIO
Fideuada de cabell d’àngel.
RESTAURANT FETÉN
Hamburguesa de cua de bou , amb verduretes
i demi-glace de vedella.
RESTAURANT LA CANASTA
Pastís d´escórpora amb salsa de gingebre.
RESTAURANT LIZARRAN
Pintxos variats i racions.
LLESQUERÍA CAN BOU
Arròs amb llamàntol
RESTAURANT PIZZERIA MONTEVIDEO.COM
Pizza a la pala.
RESTAURANT SUSHI CHEF
Sushi variat.
RISTORANTE TIBU-RON
Risotto al parmesà i cruixent d’herbes.
SUPERMERCATS DE LA CARN PIC
Xurrasco de vedella i xoriço crioll.
TIBU-RON BEACH CLUB
Fideuada mediterrània amb mussolina d´all.
TIO BIGOTES PIZZERIA Y EMPANADAS
Pizza i empanades argentines.
POSTRES I COPES
BON-FI / FREDDY
Gintònic.
CANYARS PASTISSSERS
Mousse de poma verda amb praliné cruixent de gianduja.
CHIRINGUITO TIBU-RON
Mojito Tibu-Ron.
CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE
Xopets.
CREPES CREPIOTE
Creps.
ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
Cheesecake.
FORN DE PA DE CASTELLDEFELS
Financier de llimona i merenga.
FRUTAS ANTONIO
Fruita fresca.
HOLA OLA PLAYA
Creps de xocolata, plàtan i canyella.
CASES COMERCIALS PARTICIPANTS
I ENTITATS COL·LABORADORES
BODEGAS IRACHE
CAFÉS SOLBAR
CELLER VALLÈS
CERVESES DAMM, S.A. – AIGUA VERI
COCA COLA Iberian Partners, S.A.
CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT
CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE
CASTELLDEFELS
DIPUTACIÓ DE BARCELONA
ENOMATIZ DISTRIBUCIONS
ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
ETV la Televisión del Baix Llobregat
FIHR
FREIXENET
LA PRENSA MAGAZINE
MAKRO, SAU – cash & carry
MONÓLOGO
PERET I OLIVÉ
PIMEC
RÀDIO CASTELLDEFELS
SMOOTHIES TAMARINDO
TOT GLAÇONS, S.L.
VADEUVAS