Jornades de Pau i Solidaritat 2016

Les Jornades, que es desenvolupen del 9 al 23 d’octubre, integren els tradicionals Menjars d’Arreu del Món que tindran lloc el proper 22 d’octubre (14 h) a la pista poliesportiva de Can Roca

L’Ajuntament de Castelldefels i el Consell Municipal de Pau i Solidaritat organitzen, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del 9 al 23 d’octubre la 27a edició de les Jornades de Pau i Solidaritat, centrades enguany a reflexionar i sensibilitzar sobre “Els conflictes bèl·lics, refugiats i cultura de pau”.

El programa s’obria el passat 9 d’octubre amb la jornada Estels per la Pau a la plaça de les Palmeres. La iniciativa, promoguda per la Fundació Comparte i l’Ajuntament, va mobilitzar més de 4.000 persones en favor de la no violència, la justícia social i la convivència. Les Jornades continuen aquest dissabte, 15 d’octubre (19 h), amb elrecital de poesia a càrrec del Grup Alga i el grup musical Assai, a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. També a la biblioteca,  dilluns 17 tindrà lloc  l’Hora del Conte Solidari amb Contes per la pau.

El dijous 20 d’octubre, Cinefòrum al Metropol amb la projecció de Welcome (21 h), amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament de la sala. El programa es completa amb l’edició número 21 dels Menjars d’Arreu del Món, el dia 22.

El dissabte 22 d’octubre, 21a edició de Menjars d’arreu del món

És una de les activitats amb més tradició de totes les que s’insereixen en el programa de les Jornades. La pista esportiva de Can Roca (Dr. Trueta, 64) acollirà el dissabte 22 d’octubre la 21a edició de Menjars d’arreu del món.

Es tracta d’un àpat popular en què col·lectius i veïns a títol individual preparen i ofereixen plats propis de la seva cultura.

Els tiquets (adults, 15€; menors de 12 anys, 7€) es poden aconseguir a l’OAC de manera anticipada o al recinte el mateix dia. La recaptació d’enguany es destinarà als projectes de solidaritat de Castelldefels Kasando i Etyops.