La casa de la iaia: “Nou espai familiar“

Què és La Casa de la Iaia?
La Casa de la Iaia porta més de 20 anys funcionant com a servei de Ludoteca, educant a molts nens i nenes del nostre poble i com a lloc per celebrar Aniversaris, Babyshowers o qualsevol altra celebración, i també amb possibilitat de Lloguer de la sala per a múltiples activitats d’ús exclusiu per a vosaltres sols.

Teniu novetats a la vista?
Des de fa un temps s’està covant un nou projecte, una idea que neix i creix, per una part, de la necessitat de com a mare i els meus fills, com a nens, puguem compartir temps i espai junts. Poder gaudir del poc temps que sovint tenim, amb una estona de joc agradable amb els nostres fills o per conèixer altres mares o pares i mantenir converses d’adult mentre els nens s’ho passen en gran! I, d’una altra part, de la necessitat, com a professional de l’educació i la psicologia infantil des de fa més de 15 anys, de poder col.laborar i acompanyar les famílies a la criança i el desenvolupament dels petits des dels 0 mesos fins als 8 anys.

Podríen donar-nos-en més detalls?
Amb la idea també d’oferir un nou servei per les tardes a les famílies i emprendre un espai pioner a Castelldefels, unim les qualitats humanes i les professionals en un únic projecte i aixì es fa realitat L’espai familiar la Casa de la Iaia.
Aleshores, com queda La Casa de la Iaia?
– Amb nous espais i instal.lacions segures, adequades i pensades per als petits, racó de lectura amb llibres de diferents idiomes, racó de perruqueria, racó de disfresses, racó de cuineta, racó d’habilitats motores, racó de l’artista amb una paret sencera de pissarra, un racó especial per als nadons i una gran piscina de boles! Un espai on jugar, crear, descobrir, relacionar-se però sobretot divertir-se.

– Propostes de tallers didàctics dirigits amb educadores, tallers que despertin l’artista que porten dins, de descobriments, altres que facin pensar, en general amb tot allò que els emocioni i els faci viure amb alegria,

– I una programació de tallers/xerrades impartides per professionals pensades per a les famílies, amb temàtiques actualitzades de diferents àmbits, ja siguin de salut, de criança o lúdiques, tot val per tal de crèixer i aprendre!

– I finalment un lloc on poder pendre un cafetó calentó amb rebosteria casolana amb les amigues en un ambient familiar i acollidor.

Un darrer desig…
Que vingueu a coneixe’ns i a compartir l’aventura d’educar junts. “. No us perdeu el nostre
CASAL DE NADAL !!!

C/Isaac Peral, 14
Castelldefels
Tel. 93 635 08 40
lacasadelaiaia0@hotmail.com
facebook@ludotecacastelldefels