LA RECAPTACIÓ DE LA VENDA DEL CALENDARI SOLIDARI 2016 VA SER DE 8.820€

L´ONGD Solidaritat Sense Mons

PROACTIVA OPEN ARMS 3.000 €
És una organització no governamental de Badalona (Barcelona, Espanya) la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència en les costes espanyoles.

CAMPAMENT PIKPA 3.000 €
Pikpa Camp, el camp de refugiats assembleari Pikpa, a la illa grega de Lesbos, s’aixeca sobre sòl públic ocupat el 2012 per acollir els refugiats “altament vulnerables”. Voluntaris de diverses nacionalitats autogestionen Pikpa. Un enorme rètol dóna la benvinguda en diversos idiomes amb la frase: “Tots junts”

CREU ROJA CASTELLDEFELS 1.820 €
Creu Roja Espanyola continua treballant a Grècia, en els camps de Skaramagas i Ritsona, prestant atenció primària, primers auxilis i suport psicosocial. Des que es va iniciar l’operació, a Grècia s’han realitzat 154 missions amb diferents rotacions de personal. S’han desplaçat 93 dones i 61 homes.

SHABBIR IQBAL 1.000 €
Vivia en un poble de la regió pakistanesa de Panjab. Al desembre de 2015, un grup de musulmans wahhabites va atacar un dels seus veïns cristians perquè no els va permetre de confiscar la seva llar per convertir-la en una madrassa (escola corànica). El grup wahhabita va titllar Shabbir, musulmà, d’heretge.
Presenten un recurs davant el Tribunal de Justícia de la UE contra l’acord amb Turquia sobre refugiats. “L’acord comporta una violació de normes i tractats europeus de tot tipus, així com de drets fonamentals”, afirma l’exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo.

CALENDARI SOLIDARI 2017
A través de les fotos de la platja de Castelldefels que explica el calendari, es plasmen frases relacionades amb els refugiats perquè Europa els doni asil polític als qui es donarà íntegrament la recaptación, per la qual cosa animem a tota la ciutadania perquè col·labori amb l’entitat i adquireixi un ejemplar. Venda a PC RED Dr Fleming, 32-COPI-FOTO Dr. Trueta, 26-LOTERIA NURI Pompeu Fabra KIOSKO, EL TAULELL, PEIXETERIA DE LA PLATJA Passeig Marítim devant del Club Nautic – LA ROSITA Av 300, 36 -CÀRITAS Plaza Iglesia -CRUZ ROJA 1er de Maig, 12, Grup Dones i Associació de Veins de Can Vinader en c/Blas Infante.