V Jornades de Vida Sana

Dijous, 23 febrer
• 19 h
Xerrrada inaugural de les V Jornades de Vida Sana a càrrec de Xevi Verdaguer, “La salut hormonal: quina importancia té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos” (Lloc: Biblioteca RFJ: Sala Margarida Xirgu).

Divendres, 24 febrer
• 19-20.30 h
Taller “Yoga Flow: mediante secuencias dinámicas enlazamos posturas coordinando movimiento y respiración para tener la mente tranquila, cuerpo ágil, flexible y tonificado”, a càrrec de Tato de Yoga Hipiclub (Lloc: Biblioteca RFJ: Sala Margarida Xirgu).
Dilluns, 27 febrer
• 19-20.30 h
Taller “Coaching emocional: siete estrategias mentales para conseguir tu bienestar emocional”, a càrrec de Montse Taboada, psicòloga i coach (Lloc: Biblioteca RFJ: Espai de suport 3 planta 2).
• 19-20.30 h
Taller “Acupuntura en la millora de la salut. Què és l’acupuntura? És compatible amb la medicina tradicional? Quines dolències es poden tractar? Tothom se’n pot beneficiar?”, a càrrec del Dr. Víctor Silvestre i de la Dra. Carmen Hernández del CASAP Can Bou (Lloc: Biblioteca RFJ: Espai de suport planta 1).
Dimarts, 28 febrer
• 18.30-20 h
Taller “Amb el RESIDU ZERO, oblida’t del paper de regal, el celo, el paper d’alumini i el film transparent, ja no et caldran!”, segons el llibre Residu Zero a casa de Bea Johnson, a càrrec d’Esther Peñarrubia (Lloc: Biblioteca RFJ: Espai de suport 3 planta 2).
Dilluns, 6 març
• 19-20.30 h
Taller “Coaching emocional: siete estrategias mentales para conseguir tu bienestar emocional”, a càrrec de Montse Taboada, psicòloga i coach (Lloc: Biblioteca RFJ: Espai de suport 3 planta 2).