El SuperMes del Baix Llobregat torna a l’abril amb més propostes d’oci familiar

Per segon any consecutiu, els caps de setmana del mes d’abril, les famílies amb infants trobaran al Baix Llobregat propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci especialment pensades per a elles i amb importants descomptes

La mascota turística de la comarca, la puput Punxetes, recorrerà els municipis de la comarca per informar de la campanya i repartir abraçades, piruletes i globus als nens i nenes

Un concurs online servirà per trobar la família ambaixadora del Baix Llobregat i premiar-la amb un any de diversió amb visites i activitats als atractius turístics del Baix Llobregat

La campanya es posa en marxa, novament a l’abril, amb la finalitat que totes les famílies coneguin una comarca excepcional, i diversa que va des de la platja i els Espais Naturals del Delta del Llobregat fins a la muntanya de Montserrat, amb tresors arquitectònics com la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, amb jaciments com el Parc Arqueològic Mines de Gavà, amb joies naturals com les Coves de Montserrat a Collbató i equipaments temàtics com el Canal Olímpic i Catalunya en Miniatura, entre molts altres reclams per a l’oci familiar de proximitat.

La iniciativa, liderada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, inclou propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci, que organitzen entitats i empreses, i ha aconseguit teixir un abril ple d’activitats familiars programades en exclusiva només per aquest mes.

La possibilitat de pasturar amb un ramat d’ovelles o els superdescomptes per passejar amb el trenet de Can Mercader, van ser algunes de les activitat més exitoses de la primera edició que enguany es reeditaran, juntament amb la incorporació de noves experiències, com una activitat nocturna pel Delta del Llobregat, rutes a cavall, activitats de geocaching al riu Llobregat, visites teatralitzades, paddlesurf i caiac, entre moltes altres propostes que conformaran un abril ple d’activitats familiars.

Restaurants i allotjaments també són protagonistes actius de la campanya, oferint menús infantils i descomptes en dinars i estades. Tot està a punt perquè durant l’abril les famílies visitin aquesta comarca, preparada amb tots els serveis per acollir-les.

Tots els participants al Supermes podran compartir la seva superexperiència de visita al Baix Llobregat, i amb això aspiraran a guanyar un súper premi: un súper any de visites i activitats d’oci i turisme al Baix Llobregat.

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Tel. 93 685 24 00
turisme@elbaixllobregat.cat
www.turismebaixllobregat.com