Concert Festes del Mar Associació Musical de Castelldefels

Com ja és tradició per l’inici de les Festes del Mar hi ha l’encesa de torxes a les torres i Castell de Castelldefels i aquest any ens hi hem volgut sumar, no només encenent les torxes sinó musicalment. Amb un projecte ambiciós per a Castelldefels i des de Castelldefels, creant la primera edició de les nits musicals de les Festes del Mar a la Torre Barona.
No caldrà anar al Castell de Perelada a gaudir de la música a l’estiu, veniu al cor del Baix Llobregat en una torre de l’any 1583, patrimoni històric del nostre país en un entorn preciós, mirant al mar des d´una talaia i veient com es pon el sol durant el concert.
La torre està situada dins el recinte de l’Hotel Don Jaime, que molt amablement han cedit les seves instal·lacions i patrocinen l’esdeveniment junt amb l’Ajuntament de Castelldefels.
Només es pot demanar una cosa més: poder gaudir d’aquest moment amb la vostra companyia, la música, per cert molt atractiva i per a tots els gustos i edats, la posarà la renovada i ampliada Associació Musical de Castelldefels amb més de 30 músics i amb un repertori musical molt cinèfil que serà el delit de petits i grans, qui sap si tot tocant pirates del Carib apareixerà en Jack Sparrow o el Drac Garigot per salvar-nos un cop més.
Ja ho sabeu, això és com la taula d’en Bernat, qui no hi és no hi és comptat, així que veniu i expliqueu a tots en primera persona que vosaltres hi vàreu ser i en vàreu gaudir! Us hi esperem!

Associació Musical de Castelldefels