FESTA MAJOR 2017 #Castelldefels

Dissabte 12

D’11 a 13.30 h De la mà d’Aigües de Barcelona podràs divertir-te amb jocs d’aigua per a tota la família. Vols construir i fer navegar un vaixell? Jugar amb tauletes interactives i passar-te tots els nivells del cicle de l’aigua? O transportar aigua sense perdre’n ni una gota? Aigües de Barcelona et porta un munt de jocs a la festa d’Aigües. Si tens entre 3 i 12 anys, vine a jugar! T’hi esperem!, al parc de la Muntanyeta.

D’11 a 14 h Activitat d’aigua per a tota la família, amb l’Splash Slide, un supertobogan de 127 m de llargada (a partir de 6 anys), piscina i tobogan per als més menuts (de 0 a 6 anys) al parc de la Muntanyeta. Convertirem el parc de la Muntanyeta en un parc aquàtic. Cal portar banyador i tovallola.

17 h Plantada de Bèsties al pati de l’Edifici de la República, c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada pl. de l’Església.

17.30 h Diada Castellera de Vigília. Vailets de Gelida, Castellers de Les Roquetes i Castellers de Castelldefels, a la plaça de l’Església.

De 18.30 a 20.30 h Taller infantil Pinta el teu mocador de Festa Major, al pati de l’Edifici de la República, c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada pl. de l’Església. Vine a dissenyar el teu mocador per donar el tret de sortida a la Festa Major i lluir-lo tots els dies de festa (un mocador per nen/a, fins a exhaurir-ne existències).

20.30 h Lectura del pregó des del balcó de l’Ajuntament, a càrrec de la doctora Montse Sanz, arqueòloga, especialista en fauna prehistòrica i investigadora de les universitats de Barcelona, Madrid i Lisboa. Premi Ciutat de Castelldefels. Descobridora conjuntament amb Joan Daura, de diversos jaciments paleolítics al Garraf, com a la pedrera de Ca n’Aimeric de la nostra ciutat. A nivell internacional és una de les responsables del descobriment de diversos fòssils humans, com restes de neandertals, que aporten noves dades per a l’evolució humana a Europa.

21 h Porta de l’Infern a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels i concentració a la plaça de l’Església.
21.30 h Correfoc pels carrers de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:
Diables de: Dimonis Escarrufaverros de Campanet (Mallorca) (Adults i infantils) · Castelldefels (Adults i infantils) Dracs: Es Cabrot de Campanet (Mallorca) Gar-i-Got de Castelldefels Tabalers: Tabalers del Grup de Foc de Castelldefels. Tabalers de Campanet (Mallorca) Tabalers “Desterrats de Vilanova”

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

De 21 a 1 h El Castell de nit. Jornada nocturna de portes obertes del Castell, amb una il·luminació especial dels jardins per a aquests dies, servei de bar i música ambient. Gaudiu d’un entorn immillorable! Aforament limitat.

22h Actuació del grup de folk-indie Dear Audrey, als jardins del Castell. Grup guanyador del Vodafone Músic Awards 2015. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

23.30 h ESPAI JOVE. Batucada pels carrers del centre des de la pl. de l’Església, fins a la pl. Joan XXIII, a càrrec de Diabòlics Músics de Sant Boi. Organitzat pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove.

De 0.30 h a 3.30 h. ESPAI JOVE. Concerts dels grups locals THC i La Trama, i actuació de Los Chochos. Organitzat pel col·lectiu d’associacions juvenils Espai Jove, a la pl. Joan XXIII.

24 h Ball de festa major amb l’Orquestra Internacional Selvatana, a la pl. de l’Església. L’Orquestra Internacional Selvatana és la formació ideal que no pot faltar en una festa major de prestigi, ja que ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d’espectacle, que van des del concert clàssic fins al ball de gala. Entre els seus molts guardons, destaca la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, que li fou atorgada l’any 1988 en motiu del seu 75è aniversari