Nuevo local de La penya blaugrana La Pulga

 La Penya Blaugrana de Castelldefels La Pulga (en honor al jugador del Barça i veí de Castelldefels Leo Messi) és a punt de fer 3 anys i al capdavant trobem al seu president, Ramon Massons, que hi posa tota la il.lusió possible a l’hora de fer barcelonisme.

La Penya Blaugrana de Castelldefels La Pulga té un nou local a l’Av. Constitució 89, on els socis podran reunir-se per veure els partits o organitzar els actes programats de la Penya. Un d’actes actes, i ben important, serà la celebración del 3er aniversario de la Penya, el 14 de octubre, amb presència de cèlebres personatges de l’entorn barcelonista en companyia de socis i simpatitzants.

Culés de Castelldefels, animeu-vos i passeu-vos per la seu de la Penya a gaudir d’un barcelonisme sa i molt sentit. Acaba de començar la Lliga 2017-2018, i el FC Barcelona necessita de l’escalf de tota la seva massa social. Veniu-hi. Us hi esperem. Força Barça!