Programa Festa Major 2017 Castelldefels

Dilluns 14

10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txikung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta.

D’11 a 14 h Ludobaby per als menuts de la casa (de 0 a 3 anys) i Juguipop, col·lecció de jocs populars fets amb fusta, per a tota la família, al c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada amb pl. de l’Església.

12 h Plantada dels gegants davant l’edifici de l’Agrupació de Cultura Popular (av. Lluís Companys, 16), i possibilitat de lliurar-los els xumets. Durant una estona els més menuts podran lliurar el seu xumet al gegant que prefereixin per deixar-lo definitivament enrere!

12.15 h Baixada dels gegants des de l’ACPC. Recorregut: Sortida ACPC, carrer Pintor Serrasanta i pl. de l’Església.

13 h Entrada dels gegants de Castelldefels, l’Arnau i la Jordana (barons de l’Eramprunyà), el Jaume i la Constança (personatges medievals), i el Dragut i l’Otxalí (pirates), a la pl. de l’Església.

18.30 h Espectacle familiar Rumba per Xics, a càrrec del grup Landry el Rumbero, grup que barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades pel sedàs de la rumba catalana, al pati de l’Edifici de la República, c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada amb pl. de l’Església.

19 h Arribada dels grallers a la pl. de l’Església, des de la pl. de l’Estació per l’av. Santa Maria, amb la participació de la Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla Toc de Vent de Castelldefels i l’Escola de Grallers de l’ACPC.

19.30 h Cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb i el drac Gar-i- Got de Castelldefels, els Castellers de Castelldefels, Colla de Gegants i Capgrossos de Castelldefels, la Colla de Gitanes, el Grup de Cintes, el Grup de Panderetes, la Colla Jove de Bastoners de l’ACPC, Colla Infantil de Bastoners de l’ACPC, Colla de Bastoners de Les Roquetes del Garraf, Ball de Gitanes de Les Roquetes, Balls Valencians del Vendrell, Ball de Pastorets i la Colla Nova de Bastoners de Castelldefels. En acabar, mostra de balls i els castellers faran un castell.

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, c/ Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

A continuació ball de diables i declamació de les sàtires, plenes de força i rauxa, escrites en prosa o en vers, fent ús de les armes de la intel”ligència, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, a la pl. de l’Església.

De 21 a 1 h El Castell de nit. Jornada nocturna de portes obertes del Castell, amb una il·luminació especial dels jardins per a aquests dies, servei de bar i música ambient. Gaudiu d’un entorn immillorable! Aforament limitat.

21.30 h Cantada d’havaneres a càrrec del grup Barca de Mitjana, i rom cremat, als jardins del Castell. Aforament limitat.

De 20.30 a 24 h hi haurà servei continu del trenet gratuït des del centre a la porta del Castell i a la inversa. Parades: c/ Santiago Rusiñol cantonada amb c/ Pintor Serrasanta i pl. del Castell.

23.30 h Actuació de Cocodrilo Club, Festa-revival, amb Albert Malla, DJ especialista en música dels 60, 70 i 80 que, acompanyat de quatre ballarines/dinamitzadores, convertiran la pl. de l’Església en una boite. El seu programa musical revival COCODRIL CLUB porta 20 anys en antena, i en aquest temps ha aconseguit més d’un milió d’oients, a la pl. de l’Església.