Programa Festa Major 2017 #Castelldefels

Dimarts 15

8 h Matinades pels carrers de la ciutat, a càrrec del Grup de Grallers de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de la Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla Toc de Vent de Castelldefels i l’Escola de Grallers de l’ACPC.

10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txikung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta.

12h Sarau i escuma. Espectacle d’animació infantil amb escuma, al c/ Bisbe Urquinaona 19- 21, davant de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Es recomana portar roba de recanvi o banyador.

De 18 a 21 h Taller de circ per a tota la família, on vosaltres mateixos sereu els protagonistes. Trapezi, maroma, xanques, hula-hoops gegants, rodets d’equilibri, monocicles, rodetes, malabars de tot tipus, saltabrinques, minitrams, etc. al c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada amb pl. de l’Església.

18.30 h Plantada de castells a càrrec dels Xicots de Vilafranca, els Vailets de l’Empordà i els Castellers de Castelldefels, a la pl. de l’Església.

19 h Taller de country a càrrec del grup Castelldefels balla country, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado).

20 h Partit de futbol entre UD Vista Alegre i UE Castelldefels, al Camp esportiu municipal de Can Vinader, c/ M. Aurèlia Capmany, 3. 23 h Focs artificials al passeig Marítim entre el carrer 13 i el carrer 15.
• De 22 a 1 h hi haurà servei continu d’autobusos gratuïts des del centre a la platja i a la inversa. Parades: c/ Santiago Rusiñol cantonada amb c/Pintor Serrasanta i pg. de la Marina cantonada amb c/11.

23.45 h Concert de fi de festa amb el grup Hotel Cochambre que, sens dubte, és el número 1 dels grups de versions, el més vist i seguit per un públic fidel de totes les edats. Un fenomen inimitable i imbatible, que dirigeix amb un mestratge sense precedents el carismàtic director de l’Hotel, Benito Inglada. Premi ARC 2005, 2012 i 2014 al millor grup de versions, a la pl. de l’Església.

ALTRES ACTIVITATS

Dimarts 15

11 h Missa Patronal a l’església de Santa Maria.

12 h Processó pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb el suport de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels i la participació de l’associació Colla Nova de Bastoners de Castelldefels.
Recorregut: Sortida de l’església de Santa Maria, c/ 11 de Setembre, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l’Església.

18 h Missa rociera a l’església de Santa Maria, amb el Coro Rociero Blanca Paloma.

Exposició de cartells i programes antics de Festa Major
De l’11 al 14 d’agost, ambdós inclosos, de 21 a 1 h
Diumenge 13 d’agost, d’11 a 14 i de 17 a 19 h i de 21 a 1 h . Quadres del castell (Castell)

Fira d’atraccions
De l’11 al 15 d’agost, ambdós inclosos Organització: Coordinadora de Firaires Plaça Teresa Claramunt.

L’horari de finalització de les actuacions durant la celebració de la Festa Major serà com a màxim les 3.30 h de la matinada.