Programa Festa Major 2017 #Castelldefels

Diumenge 13

10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txikung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta.

De 9.30 a 14 h XVIII Torneig d’escacs de Festa Major. Partides ràpides al parc de la Muntanyeta. Trofeus per als primers classificats per categories. Bases del torneig: www.ajedreznd. com. Inscripcions: fins al 12 d’agost a: clubescacscastefa@hotmail.com.

D’11 a 14 h i de 17 a 19 h Jornada de portes obertes del Castell. Aforament limitat.

D’11 a 14 h Activitat familiar El laberint. Una experiència col·lectiva per a totes les edats. Una insòlita xarxa de parets transparents i passadissos franquejats per enigmàtiques portes on el que saps i el que fas crearà el teu propi camí, al c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada amb pl. de l’Església.

D’11 a 14 h Exposició del drac Gar-i-got de Castelldefels i del drac de Campanet (Mallorca), al pati de l’Edifici de la República, c/ d’Arcadi Balaguer, cantonada amb pl. de l’Església.

19 h Holi Dolly Festival (festa holi) Un espectacle ple de colors, actualment una de les festes més desitjades i esperades, al parc de la Muntanyeta. Es recomana portar roba vella.

20 h Ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, a la pl. de l’Església.

De 21 a 1 h El Castell de nit. Jornada nocturna de portes obertes del Castell, amb una il·luminació especial dels jardins per a aquests dies, servei de bar i música ambient. Gaudiu d’un entorn immillorable! Aforament limitat.

22 h Sessió del DJ Plou i del DJ Christian Le Freak, als jardins del Castell. Sessió amb projeccions audiovisuals a la façana del castell, amb música electrònica, funk, disco i deep en directe. Entrada gratuïta. Aforament limitat

23.30 h Actuació de festa major amb el grup Dr. Prats, a la pl. de l’Església. Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només dos anys de trajectòria, els de Terrassa ja tenen dos àlbums al mercat, i ja han fet més de 130 concerts. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. Guanyadors dels Premis Enderrock com a millor cançó catalana amb Ara i nominats als premis com a millor banda catalana de l’any i millor àlbum.
A continuació sessió de Dj Purpur & Dj Perotutehasvisto, dj’s habituals de les festes Dirty Razzmataz. “All the hits you can imagine mixed all together (now!)”. Aquest és el crit de guerra d’aquestes sessions que omplen cada dimecres la sala Razzmataz, a la pl. de l’Església.