La Creu Roja organitza la jornada de networking “El treball en xarxa ens uneix”

Dimecres, 27 setembre, 18 h

La Creu Roja a Castelldefels-Gavà-Begues organitza la II Trobada Creu Roja -Empreses, que se celebrarà el 27 de setembre. En aquesta segona edició, oferim una sessió de Networking sota el lema “El treball en xarxa ens uneix”, on empreses, entitats i institucions trobin un espai per fomentar aliances i generar oportunitats de col·laboració.
Comptarem amb la presència de Rosaura Alastruey, experta en Networking, que oferirà una sessió pràctica i participativa per desenvolupar estratègies d’interrelació entre empreses.
A més, els assistents podran conèixer els principals projectes d’ocupació de la Creu Roja i la forma de treballar de l’entitat, que promou la igualtat d’oportunitats, la gestió de la diversitat i la inclusió laboral de persones en dificultat social com a estratègies de generació de valor per a empreses que volen ser socialment responsables.
Les empreses interessades a participar poden inscriure’s trucant al telèfon 93 665 82 51.

Lloc: Creu Roja. Av. Primer de Maig, 12 (Castelldefels)