Viu la màgia del Nadal amb la Llumineta del Baix Llobregat

  • Aquest Nadal torna la Llumineta.cat una original campanya nadalenca que servirà per repartir sort i, alhora, donar a conèixer les sorprenents propostes d’activitats i festes nadalenques del Baix Llobregat, amb una cistella de productes i experiències turístiques valorada en més de 1.000 euros com a premi.

  • Per a participar els/les usuaris/ries tan sols hauran de respondre correctament a una pregunta sobre els atractius del Baix Llobregat.

  • La campanya comença el dia 1 de desembre i el número premiat coincidirà amb les quatre últimes xifres de la Grossa de Cap d’Any.

Amb un element típicament nadalenc, la Llumineta, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa novament en marxa una original campanya per compartir la il·lusió del Nadal i alhora promoure els atractius, fires i festes de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

La sort decidirà el guanyador o la guanyadora d’un premi molt autèntic: una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat valorada en més de 1.000 euros. Aquest any a més, el web de la llumineta.cat serà l’aparador de més de 50 activitats, fires i festes de Nadal al Baix Llobregat.

El joc de la Llumineta

Aquesta original Llumineta online permetrà a cada usuari escollir qualsevol número disponible per tal de participar en el sorteig, que anirà d’acord amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any (31 de desembre). Abans d’aconseguir fer-se amb els números escollits, s’haurà de respondre correctament a una pregunta sobre el Baix Llobregat per a poder participar i guanyar aquest fantàstic premi.

Sorprenents propostes d’activitats i fires de Nadal

Com a novetat, enguany el web de Lallumineta.cat farà promoció dels atractius, i les fires i festes més rellevants del Baix Llobregat durant el Nadal. En són alguns exemples el Pessebre Vivent de Corbera, la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat, la fira medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, el FiraJuga de Sant Andreu de la Barca, la fira de Nadal de Collbató, el Campament del Mag Maginet de Cornellà de Llobregat, els Caça-Tions de Vallirana i de Catalunya en Miniatura, i activitats nadalenques a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell i al Museu de les Matemàtiques de Cornellà de Llobregat, entre molts altres.

Aquest Nadal participeu al joc de la Llumineta i gaudiu de totes les activitats que el Baix Llobregat us té preparades!

www.lallumineta.cat

 

#lallumineta   #elbaixllobregat   #turismebaixllobregat