XXXV SANT SILVESTRE DE CASTELLDEFELS CURSA DEL CAPÓ®

Caponaires (atletes que corren la cursa del Capó®), un any més amb un bon nivell de participació d’atletes de totes les edats, clubs i poblacions properes com de la resta del pais i altres poblacions més llunyanes. Ja són 35 anys que fem un darrer cap d’any fent esport als carrers de la nostre ciutat. Com a referent de la data, 31-12. Sant Silvestre, com a altres ciutats, i nosaltres sent pioners, som la segona més antiga del pais. I amb reconeixemnt de l’esforç, amb premi a La Nit de l’Esport.

Estic força content d´aquesta edició, som molts anys de posar l’atletisme amateur a l’abast de tothom. Hem aconseguit entre tots que sigui una festa amb esport, regals, patrocinadors de tota mena, que fan que la bossa del corredor sigui molt completa i amb un nombre important de regals. També comptem amb entitats que donen suport a l’esdeveniment, els podeu veure a la web oficial de la Cursa, a banda del Capó,que pot ser que en aquesta edició hi hagi més de 2, per celebrar-ho.

Les inscripcions ja són obertes al web cursadelcapo.wordpress.com i presencial a Esports Sillero; no oblideu de mirar el reglament i emplenar correctament les dades. Gràcies a tots i totes pel suport de tots aquests anys, a veure si aconseguim passar de la darrera edició el núm. 196 arribats. Des de 3 mesos fins a 78 anys.

Antoni García i Herrànz.
Fundador de la Cursa.