NOU LLIBRE SOBRE ARQUITECTURA DE CASTELLDEFELS

Carla López Arnau, autora de l’estudi El Patrimoni arquitectònic de Castelldefels, va ser guardonada amb el Premi Edurecerca 2017. El jurat l’escollí entre 62 treballs seleccionats prèviament “per la rigurositat i coneixement de la temàtica que tracta, perquè fa propostes concretes i perquè fa entendre, d’una forma molt didàctica, la importància del patrimoni local”.

El Grup de Recerques Històriques de Castelldefels us convida a gaudir d’una part del treball. Ho fa mitjançant l’edició d’una publicació divulgativa.

El llibre de què us parlem du per títol Arquitectura contemporània i forma part de la col·lecció Guia del patrimoni arquitectònic de Castelldefels. Aporta diverses consideracions sobre l’arquitectura del nostre temps fetes per especialistes, descobreix els principals referents arquitectònics contemporanis, parla sobre la importància de la seva conservació amb instruments com el catàleg d’obres destacables i pla especial de protecció. Finalment, l’obra presenta obres de factura recent realitzades a casa nostra: fins a un total de 48 exemples castelldefelencs de començament del segle XX ençà.

La nova publicació del GREHIC es presenta el vespre del 7 de febrer a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado que és, per cert, l’edifici que ha servit per a il·lustrar la portada del llibre.