El Gremi de Comerç de Castelldefels i Banc Sabadell signen un conveni de col·laboració

La presidenta de Gremi de Comerç de Castelldefels, Mari Cruz Durán Moreno, i Jaime Moreno Pelegay, en representació de l’entitat financera, han signat un conveni de col·laboració que permetrà que els agremiats puguin accedir als productes i serveis financers de Banc Sabadell.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és satisfer les necessitats financeres dels professionals en condicions preferents i crear productes específics per al col·lectiu. Aquesta col·laboració també implica la participació en projectes formatius, en iniciatives de divulgació i en la promoció d’activitats.
A més dels membres del Gremi, també es poden beneficiar d’aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels agremiats.

L’oferta s’anirà adaptant a les necessitats reals dels agremiats i, quan calgui, es dissenyaran productes es-pecífics en funció de les necessitats dels agremiats que exerceixen determinades activitats.

Si voleu ampliar aquesta informació, adreceu-vos directament al Gremi, a qualsevol oficina de Banc Sabadell, o bé truqueu al 900 500 170.