La donació de sang ha estat un èxit al col.legi Frangoal

El dia 11 de maig l’escola Frangoal va obrir les seves portes a la solidaritat. Es va aconseguir que 162 persones s’ hi apropessin i que després de la valoració de la doctora, 132 poguessin donar sang.
La donació ha estat tot un èxit i, per aquest motiu, us volem felicitar a totes les persones que, d’una manera o d’una altra,
s’ han implicat i han fet possible aquest meravellós projecte. MOLTES GRÀCIES.
Des que a les 8:30 h va arribar l’ equip sanitari del Banc de Sang i Teixits, i a les 9 h van entrar els primers donants a l’ escola, la il.lusió no va deixar d’estar present durant tot el dia. Els alumnes de cinquè es van convertir en uns formidables amfitrions: donaven la benvinguda amb un gran somriure, convidaven els donants i acompanyants a fer-se fotos al photocall, els donaven el refrigeri i tothom sortia feliç amb el regal que els alumnes de secundària, juntament amb els d’ infantil, havien preparat.
Finalment, els joves periodistes recollien les valoracions dels donants i els acomiadaven amb molt de carinyo.

Us deixem les següents imatges que són un petit recull de les emocions viscudes a la gran festa de la donació que vam viure al nostre centre.