12.5 C
Castelldefels
Dijous, desembre 2, 2021
spot_img
IniciEducacióLa donació de sang ha estat un èxit al col.legi Frangoal

La donació de sang ha estat un èxit al col.legi Frangoal

El dia 11 de maig l’escola Frangoal va obrir les seves portes a la solidaritat. Es va aconseguir que 162 persones s’ hi apropessin i que després de la valoració de la doctora, 132 poguessin donar sang.
La donació ha estat tot un èxit i, per aquest motiu, us volem felicitar a totes les persones que, d’una manera o d’una altra,
s’ han implicat i han fet possible aquest meravellós projecte. MOLTES GRÀCIES.
Des que a les 8:30 h va arribar l’ equip sanitari del Banc de Sang i Teixits, i a les 9 h van entrar els primers donants a l’ escola, la il.lusió no va deixar d’estar present durant tot el dia. Els alumnes de cinquè es van convertir en uns formidables amfitrions: donaven la benvinguda amb un gran somriure, convidaven els donants i acompanyants a fer-se fotos al photocall, els donaven el refrigeri i tothom sortia feliç amb el regal que els alumnes de secundària, juntament amb els d’ infantil, havien preparat.
Finalment, els joves periodistes recollien les valoracions dels donants i els acomiadaven amb molt de carinyo.

Us deixem les següents imatges que són un petit recull de les emocions viscudes a la gran festa de la donació que vam viure al nostre centre.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments