La platja de Castelldefels s’omplirà de solidaritat en la jornada #SUMA’T a favor de l’alimentació infantil

La cantant Miriam Rodríguez, finalista d’Operación Triunfo, participarà en un photocall i amb la presentació del seu primer single “Hay algo en mí”.

El dissabte 26 de maig es durà a terme a la platja de Castelldefels la jornada solidària #SUMA’T a favor de l’alimentació infantil, organitzada per Creu Roja, amb el patrocini oficial d’Iguana Grup, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i Cadena Dial.

Es tracta d’un esdeveniment solidari de caràcter no lucratiu, amb tot un seguit de propostes lúdiques dirigides a tota la família. Comptarem amb la presència de Miriam Rodríguez, tercera classificada d’Operación Triunfo 2017, que ha iniciat la seva carrera musical amb un èxit immediat amb seu primer single “Hay algo en mí’, que ja s’ha convertit en un dels temes més reproduïts des del seu llançament.

Així mateix, la locutora-Dj de Cadena Dial Catalunya, Cristina Dalmau, serà l’encarregada de presentar i amenitzar la jornada.

Els diners que es recaptin es destinaran a la Creu Roja a Castelldefels per contribuir a la campanya que l’entitat ha posat en marxa sota el lema SUMA’T a favor de l’alimentació infantil.

Ja són moltes les empreses, associacions i entitats que s’han SUMA’T a aquesta iniciativa per tal de garantir que tots els infants tinguin un plat a taula. Entre elles, Zurich-Temple Consultores de Seguros, Cabsa, Stil Events, Visualsign, Interserve, Goldmax, Lola Taperia i La Voz de Castelldefels.