Vine a donar sang al col.legi Frangoa

L’11 de maig l’escola Frangoal obre les seves portes a la donació de sang.
L’horari previst serà de 9 a 13 h i de 15.30 a 19.30 h.
El Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de la comunitat educativa de l’escola Frangoal, portarà a terme aquest projecte solidari.

Els alumnes de 5è curs de primària són els que tenen una col·laboració més activa i, per aquest motiu, han rebut una formació més profunda sobre aquest tema per part dels professionals sanitaris del Banc de Sang i Teixits. Ells faran la funció de “portaveus” del projecte i en les pròximes setmanes visitaran els carrers de Castelldefels informant els veïns i veïnes sobre aquesta activitat.

La il·lusió i l’entusiasme amb què estan treballant aquests alumnes no deixaran indiferents als ciutadans solidaris de Castelldefels.
Altres alumnes del col.legi Frangoal hi han col·laborat en la creació de l’eslògan del projecte : “Dóna-Acció. La teva sang ens mou”. També volem donar les gràcies a la creadora del magnífic logotip d’aquesta campanya, la Noelia Sánchez, alumna de 3r B de l’ESO.

Els alumnes d’infantil, juntament amb els seus companys de secundària, estan preparant amb molta il·lusió un regal per a tots els donants que vinguin a la nostra escola.
Encara ens queda molt per fer. Per aquest motiu, continuarem treballant perquè l’11 de maig sigui una gran festa de donants.
Ens sentim, com a col.legi, molt compromesos amb aquest projecte, en què hi guanyem tots.
La consciència col·lectiva, altruista i solidària de la comunitat educativa es mou i volem transformar les emocions en donacions.

Us hi esperem a tots i totes!