L’esport de Castelldefels es vesteix de festa

XIX NIT DE L´ESPORT 2018

El divendres 8 de juny, a les 21 h, se celebrarà la XIX edició de la Nit de l’Esport a Castelldefels.

Organitzada per l´Ajuntament i La Voz de Castelldefels, l’objectiu d’aquest esdeveniment és premiar els/les millors esportistes de la temporada 2017/2018 de Castelldefels, així com les persones i tothom que hagi col·laborat en l’esport local.

L’edició d’enguany de La Nit de l’Esport ha tornat a comptar amb una eina que ja es va fer servir en anteriors edicions, el fet que els ciutadans podien votar a aquells que consideressin com a millors esportistes de la temporada 2017–18 en quatre categories: “Millor esportista femenina de més de 18 anys”, “Millor esportista femenina de categories formatives”, “Millor esportista masculí de categories formatives” i “Millor esportista masculí de més de 18 anys”. De la seva votació ha sortit un dels finalistes dels premis, els altres i la resta dels finalistes de les altres categories han sortit de la decisió del Jurat tècnic dels guardons.

Així, us animem, en aquesta nova edició, a participar-hi més que mai. Us esperem en la nit més esportiva de l’any: La Nit de l’Esport 2018.

L’acte se celebrarà als Jardins del Castell de Castelldefels, on es premiaran els/les esportistes i equips més destacats de la temporada.

A continuació, se servirà un sopar. El preu del tiquet és de 10€ i el podeu adquirir al Complex Esportiu de Can Roca, del 28 de maig al 6 de juny, en horari de dilluns divendres (de 8 a 21h)