Solidaritat Sense Mons, amb Pro Activa Open Arms

El portaveu de l'organització humanitària Pro Activa Open Arms, Òscar Camps, ha estat a Castelldefels, on ha mantingut una reunió amb representants polítics i tècnics municipals i membres de les entitats ciutadanes que s'agrupen al Consell municipal de Pau i Solidaritat.

L’ONG Solidaritat Sense Mons, ha recaptat 10.510 € de la venda dels CALENDARIS SOLIDARIS

Òscar Camps descriu a Castelldefels les dimensions de la crisi humanitària que es viu al Mediterrani. El fundador i director de Pro Activa Open Arms, organització humanitària dedicada a salvar vides humanes al mar, va ser fundada l’any 2015. Des de l’inici de la crisi dels refugiats l’any 2015, la ciutat de Castelldefels —tant des del punt de vista institucional com a partir de la iniciativa ciutadana— ha donat suport a la tasca humanitària que desenvolupa aquesta ONG en matèria de salvament marítim.

Una de les entitats de Castelldefels, Solidaritat Sense Mons, ha aprofitat la visita d’Òscar Camps per lliurar a la seva organització els 8.040 € recollits a la ciutat a través de la venda dels CALENDARIS SOLIDARIS, conjuntament amb la Plataforma Castelldefels amb els Refugiats.

En breu, es farà un lliurament de 2.470€ a Creu Roja Castelldefels.

Gràcies a totes les entitats col.laboradores: Malaria 40, Acción Alegra, Casa Charrúa, Etyops Kasando Castelldefels, ProMundo, Grup de Dones, Associació Amistat amb Cuba, Plataforma Castelldefels amb els Refugiats, Gesta África, Comparte i a tota la ciutadania que hi ha col.laborat i ha fet possible aquest acte solidari.