CELLER VALLÈS, 70è aniversari

Celler Vallès és un negoci que l’avi de Jordi, Jaume Vallès i Gomà, originari de Gavà, va fundar l’any 1948 a Castelldefels.

Aleshores, la localitat de Castelldefels era poc més que la zona del Baixador, el Castell i algunes cases al centre. Jaume Vallès i la seva esposa van tenir dues filles: Pilar i Núria (mare de Jordi), que va regentar Celler Vallès durant més de 20 anys. En aquesta època, es venia principalment brandy, destil·lats i vi; les dues filles van donar un nou aire a l’empresa i van començar a distribuir a restaurants, aconseguint assentar-se a la ciutat com un negoci familiar amb productes de qualitat.

Als anys 80, es produeix un canvi quan el poble comença a créixer. Castelldefels deixa de ser un indret de segona residència per convertir-se en una localitat amb un gran nombre de ciutadans. Als 90, Celler Vallès fa un pas endavant i elimina part del magatzem per fer espai a un nombre més ampli de referències en vi. D’aquesta forma, es pretenia que els ciutadans de Castelldefels poguessin tenir vins de qualitat sense haver d’anar a Barcelona a trobar-los.

Celler Vallès és una petita biblioteca d’històries de persones que elaboren un producte que ens dona la nostra mare terra.

L’any 1996-98, la tercera generació de Celler Vallès, Jordi , es fa càrrec del negoci familiar, apostant per l’especialització, que és el que va impulsar el negoci sobre l’any 2000. Aquest canvi, que va durar uns cinc anys, va començar a situar Celler Vallès com un negoci de referència del Baix Llobregat i, fins i tot, de Barcelona.

Fa uns dies, La Voz de Castelldefels els va lliurar una placa commemorativa per aquesta dilatada trajectòria professional, que esperem continuï per molts anys més.

Felicitats!!!