Els Castellers de Castelldefels representaran la ciutat al Concurs de Castells

Els Castellers de Castelldefels tenen ben marcat el diumenge 30 de setembre al calendari, que participen, un any més, en el concurs de castells, a la jornada de Torredembarra. Enguany, però, és més especial que mai, ja que els de la camisa groga s’han classificat per mèrits propis (en els últims anys ho havien fet per renúncies d’altres colles) i es veuen amb opcions de fer un bon paper. Cal recordar que la passada temporada va ser la millor de la història de la colla, que va aconseguir estrenar castells mai assolits, com el 5d7 o el 7d7 (que aquest any han tornat a descarregar amb solvència).

Crida a la ciutadania
Per tal d’aconseguir portar els millors castells a plaça, els grocs demanen la col·laboració de tots els veïns i veïnes que vulguin fer pinya amb ells i viure l’experiència del concurs des de dins. No importa l’edat, el sexe ni la condició física, només cal tenir ganes de passar-ho bé. A canvi, se’ls obsequiarà amb una samarreta de la colla, autocar gratuït d’anada i tornada a Torredembarra, entrepà i beguda. Cal inscriure’s a través del web de la colla, www.elsgrocs.cat o de forma presencial al seu local a l’Avinguda Lluís Companys, 21 (assajos dimarts 19h / divendres 21h).