El Circ Raluy Legacy presenta el seu nou espectacle a Castelldefels. 

El Circ Raluy Legacy presenta el seu nou espectacle a Castelldefels. 

 #THEMAGICFORMULA és el nom de la nova producció que el circ presentarà del 4 al 14 d’octubre a Castelldefels (Plaça Teresa Claramunt)

  • El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial
  • Els artistes de la família com el Gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de grans i premiades figures internacionals.

El proper 4 d’octubre, el Circ Raluy Legacy estrenarà el seu nou espectacle a Castelldefels: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

En #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d’excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l’espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Durant l’última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d’entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dijous a diumenge.

Horaris:

De dimecres a divendres a les 18:30h

Dissabtes sessió doble a les 17:00h i a les 19:30h i diumenges sessió doble a les 12:00h i a les 17:00h

Preu a partir de 10€. Dijous 4 i Dimecres 10, dia de l’espectador.

 

Més informació a www.circoraluy.com