1a Jornada Solidària del Club Handbol Esportiu Castelldefels

El dissabte 29 de desembre, de 10.30 a 20.30 hores, el Club Handbol Esportiu Castelldefels organitzarà la seva primera Jornada Solidària al Pavelló de Can Vinader de Castelldefels.

Seran 10 hores d’handbol ininterrompudes, tota una jornada dedicada a l’esport que és la nostra passió: l’handbol i que té l’objectiu de recaptar fons per als que més ho necessiten.

L’Handbol Esportiu Castell-defels participarà en la campanya #PelsValents, que té com a finalitat recaptar fons per construir un nou hospital especialitzat en oncologia infantil al complex de Sant Joan de Déu: l’Hospital Pediàtric Càncer Centre a Barcelona.

Entre les activitats programades hi haurà una “Rifa Solidària” amb diferents objectes donats pel Club Handbol Barcelona i altres empreses col·laboradores de l’Esportiu Castelldefels.
A més a més, hi haurà servei de Bar Solidari per a totes aquelles persones que vinguin a col·laborar durant la jornada al Pavelló de Can Vinader. Tota la recaptació del dia serà donada íntegrament a Sant Joan de Déu.

L’Esportiu Castelldefels col·laborarà també el dia 29 de desembre amb Creu Roja Castelldefels-Gavà- Viladecans a través d’una recollida d’aliments no peribles, com per exemple: Oli, llet, sal, sucre, galetes, llegum cuit, cereals en pols, conserves (sardines, tonyina), tomàquet fregit o fruita en almívar. La recollida es farà a la porta del pavelló de Can Vinader i representarà el cost d’una entrada simbòlica a la jornada solidària del Club.
Us hi esperem a tothom!!!