Juvenil Femení “A”: Equip de present i de futur

L’equip dirigit per José Fajardo i Marc Tomás va guanyar el Sector de la Copa d’Espanya disputat a les instal·lacions del Iluro HC de Mataró, superant l’equip organitzador i dos equips del País Basc. Endur-se la victòria al sector li val per participar a la Fase Final de la Copa d’Espanya que es jugarà a Benalmàdena (Màlaga), on s’enfrontarà a equips com el Club de Campo de Madrid, el València o Reial Societat, entre d’altres.

Plantilla per a la temporada 2018- 2019:

Portera: Sofia Àvila.
Defenses: Jana Gabarró, Maria Pino, Anouk Peters, Martina Roig, Uly López, Carla Gómez. Migcampistes: Camila Alonso, Bet Vilella , Nahia Aleu, Anna Rabasseda. Davanteres: Laia Insenser, Paula Veefkind, Violeta Galarza, Francisca Rodríguez.
Cos tècnic: José Fajardo i Marc Tomás.