A l’abril torna el SuperMes del Baix Llobregat, amb una gran festa d’inici i concert de Reggae per Xics

La gran festa del 31 de març al Parc de Can Mercader dona el tret de sortida a la 4a edició del Supermes, l’abril més familiar al Baix Llobregat

Les 100.000 visites al web de la campanya registrades l’any passat demostren l’elevat interès del públic familiar per aquesta proposta pionera que arriba a la quarta edició completament consolidada

La banda Reggae per Xics ha creat la cançó del Supermes, un tema musical dedicat a la comarca del Baix Llobregat

El SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, proposa durant els quatre caps de setmana del mes d’abril més un centenar d’activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca. Enguany, i per primera vegada, se celebrarà una gran festa que tindrà lloc el diumenge dia 31 de març a Cornellà de Llobregat, i que serà l’inici de l’abril més familiar del Baix Llobregat.
El diumenge 31 de març, el Parc de Can Mercader de Cornellà es transformarà en un gran escenari que acollirà una matinal plena d’activitats: les famílies podran gaudir de tallers variats, música i del “trenet”, un símbol del parc. La cirereta del pastís la posarà l’actuació de la banda de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics, que ha creat la cançó del SuperMes, dedicada a la comarca del Baix Llobregat, i que la tocarà en el concert de la SuperFesta. Amb més de 12.000 discos venuts, la banda marida ritmes jamaicans amb cançons tradicionals catalanes, que connecten de ple amb el públic familiar, fent ballar tant pares com fills.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes als principals atractius turístics de la comarca, com són les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. També s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre d’altres.
Per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions i/o comprar les activitats directament on-line.

D’altra banda, la Puput Punxetes, la mascota turística de la comarca nascuda en el marc del SuperMes i que s’ha reafirmat com el símbol de la campanya, tornarà a ser un dels reclams protagonistes per als més petits, que la podran trobar físicament en moltes activitats del SuperMes animant les famílies, i repartint globus i calcomanies entre els infants.
El SuperMes del Baix Llobregat organitzarà un concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília, que podrà gaudir d’un cap de setmana a la comarca amb activitats, àpats i allotjament inclosos. Per participar-hi, les famílies hauran de compartir les seves experiències del SuperMes a les xarxes, i un cop finalitzi la campanya, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat realitzarà el sorteig.

www.elsupermes.cat
#elsupermes
#TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat #aunsaltdeBarcelona
TURISME BAIX LLOBREGAT
turisme@elbaixllobregat.cat
www.turismebaixllobregat.com